Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Συνεδρίες Αδυνατίσματος - Αθήνα

15€ για Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνδυασμό Θεραπειών: ένα Lipolaser + ένα Cavitation + ένα RF Σώματος, ή 39€ για Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνδυασμό Θεραπειών: 3 Lipolaser + 3 Cavitation + 3 RF Σώματος (Έκπτωση 96%), από το εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» στην Αθήνα!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
'Ενα Lipolaser + ένα Cavitation + ένα RF Σώματος
290€ 15€
3 Lipolaser + 3 Cavitation + 3 RF Σώματος
870€ 39€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνδυασμό Θεραπειών: ένα Lipolaser + ένα Cavitation + ένα RF Σώματος με 15€ από 290€

ή 

 • Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνδυασμό Θεραπειών: 3 Lipolaser + 3 Cavitation + 3 RF Σώματος με 39€ από 870€

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2024.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Το Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 19:00 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2182180283.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Bodydeals.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Cavitation
Εξάλειψη κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους μέσω της φαγοκυττάρωσης.
Διάρκεια θεραπείας 20' σε 1 περιοχή

Lipolaser
Bοηθάει στη σύσφιξη και τη λιπόλυση. Πλάκες λέιζερ που τοποθετούνται στα σημεία που υπάρχει ανάγκη
Διάρκεια θεραπείας 30'

RF σώματος
Ραδιοσυχνότητα που μέσω των ραδιοκυμάτων βοηθάει να γίνεται σύσφιξη μυική και επιδερμική
Διάρκεια θεραπείας 30'

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς Τηλέφωνο: 2182180283
Διεύθυνση: Βασιλίσης Σοφίας 54, Αθήνα
Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Στην ιδιαίτερη απαιτητική εποχή που διανύουμε τα πρότυπα ιατρικά κέντρα αισθητικής Mellon Ygeias έρχονται να διασφαλίσουν το μέλλον της ομορφιάς σας.
Μια εξατομικευμένη προσέγγιση, εντρυφώντας σε κάθε προσωπική σας ανάγκη προσφέρουν προγράμματα που σας εξασφαλίζουν αποτελέσματα που διαρκούν, ικανοποιώντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογιών συνθέτει υπερσύγχρονες θεραπείες αισθητικής, ανάπλασης, αναδόμησης και ανανέωσης που αναδεικνύουν την ομορφιά και τη λάμψη σας, προάγουν την ευεξία και δημιουργούν για εσάς ένα νέο μέλλον με υγεία και ευζωία.

Γιατί το μέλλον της ομορφιάς δεν τελειώνει ποτέ.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές