Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Κρυολιπόλυση - Ν.Σμύρνη

49€ από 280€ (Έκπτωση 83%) για μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης σε μια περιοχή της επιλογής σας για άμεσα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού λίπους, από τον πολυχώρο ομορφιάς «Lipogen» στη Νέα Σμύρνη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μία συνεδρία Κρυολιπόλυσης σε μια περιοχή της επιλογής σας.

  • Νέα επαναστατική μέθοδος αναίμακτης και ανώδυνης λιποαναρρόφησης με ταυτόχρονη έντονη επιδερμική σύσφιξη. Η μέθοδος βασίζεται στο πάγωμα νέκρωση των λιποκυττάρων και στην αποβολή τους από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού. Πολυετείς έρευνες σε πανεπιστήμια έχουν αποδείξει ότι το λίπος εξαιτίας του ότι είναι υδρόφιλο και συγκρατεί μεγάλες μονάδες νερού έχει μεγαλύτερη αγωγιμότητα και έτσι μπορεί να παγώσει γρηγορότερα από τους λοιπούς ιστούς, φλέβες, αρτηρίες ή οστά. Την σκέψη αυτή ολοκλήρωσαν πριν χρόνια δύο ερευνητές από το Harvard, οι οποίοι δημιούργησαν την μέθοδο της κρυολιπόλυσις. Η κρυολιπόλυση είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές ήτοι βραχίονες, προσαγωγούς, γλουτούς, επαγωγοί, κοιλιά, πλάτη, έσωγονατο.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2024.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
 • Εύκολη πρόσβαση από σταθμό τράμ «Αγία Φωτεινή»
 • Ο πολυχώρος λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 09:00-16:00.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
 • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210 9312840-1, 210 9316988.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Ακούγοντας την λέξη διαιτολόγος η σκέψη μας κατευθύνεται στην λέξη ‘δίαιτα’ και απώλεια βάρους. Φυσικά και ένας από τους βασικούς στόχους του διαιτολόγου είναι η προσαρμογή της διατροφής του ατόμου έτσι ώστε να επιτευχθεί απώλεια βάρους αλλά επιπρόσθετα ένας κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος:

Ο διαιτολόγος σας στο Lipogen είναι κάτι περισσότερο από σύμβουλος για την προσωπική σας διατροφή καθώς προσαρμόζει όλες τις διατροφικές γνώσεις του στο υπάρχον καθημερινό πλάνο και τις διατροφικές σας προτιμήσεις με στόχο να βελτιώσει ή να διατηρήσει στα φυσιολογικά επίπεδα τις γενικές σας εξετάσεις αίματος, τον μεταβολισμό και την σύσταση του σώματος σας, παράλληλα με την επίτευξη του προσωπικού σας διατροφικού στόχου.
Μαζί αντιμετωπίζουμε διατροφικά όλες τις κλινικές παθήσεις που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί ενώ κατανοούμε την διατροφική συμπεριφορά και βοηθά στην αλλαγή της, με την χρήση γνώσεων συμβουλευτικής και συμπεριφοριστικής-γνωσιακής ψυχολογίας.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας που σας παρέχουμε είναι να εκπαιδευτείτε διατροφικά και στην πορεία της ζωής σας να επιλέγετε μόνοι σας για τις καταλληλότερες τροφές που πρέπει να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας έτσι ώστε να πάντα υγιείς.
Η βασική αρχή, δεν είναι να κάνετε μια δίαιτα, αλλά να κάνετε εφικτές αλλαγές στο τρόπο που διατρέφεστε και συμπεριφέρεστε απέναντι στο φαγητό, ώστε να πετύχετε μόνιμα τον στόχο σας.
Για εσάς που θέλετε γρήγορα αποτελέσματα, συγκρίσιμα με αυτά των επεμβατικών μεθόδων, σε εμάς θα βρείτε θεραπείες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ανθρώπους που εξειδικεύονται διαρκώς για να πετυχαίνουν το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα στο σώμα σας βελτιώνοντας την εμφάνισή και την αυτοπεποίθησή σας.

Lipogen Τηλέφωνο: 2109312840-1, 2109316988
Διεύθυνση: Ομήρου 41-43, Νέα Σμύρνη
Lipogen

Ο πολυχώρος ομορφιάς LIPOGEN Νέας Σμύρνης, στην Ομήρου 41-43 4oς όροφος, συμπληρώνει 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης και πρόληψης σε οτιδήποτε αφορά την υγεία του δέρματος, του σώματος και του προσώπου, αλλά και λύσεις στην εξάλειψη της τριχοφυΐας! Το Lipogen της Νέας Σμύρνης, με στόχο να μείνει στη  σκέψη σας ως το συνώνυμο της ευεξίας και της ομορφιάς, στους δύο ιδιόκτητους ορόφους του Εμπορικού Κέντρου της Νέας Σμύρνης, έχει δημιουργήσει έναν πολυχώρο ομορφιάς για κάθε ανάγκη σας έχει και τους εξειδικευμένους ανθρώπους που θα σας περιποιηθούν!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές