Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Συνεδρίες Αδυνατίσματος - Γλυφάδα

69€ από 420€ (Έκπτωση 84%) για ένα Πρόγραμμα Αδυνατίσματος που περιλαμβάνει: 3 Συνεδρίες Cavitation, 3 Συνεδρίες Ηλεκτροθεραπείας Futura Pro, 3 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και ένα Πρόγραμμα Διατροφής, για αδυνάτισμα, σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας, από το κέντρο αδυνατίσματος «Vita Plus» στη Γλυφάδα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Ένα Πρόγραμμα Αδυνατίσματος που περιλαμβάνει:
 • 3 Συνεδρίες Cavitation διάρκειας 30 λεπτών
 • 3 Συνεδρίες Ηλεκτροθεραπείας Futura Pro διάρκειας 30 λεπτών
 • 3 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας διάρκειας 30 λεπτών και
 • Ένα Πρόγραμμα Διατροφής 
 • Πραγματοποιείται μία συνεδρία την εβδομάδα

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

 

 Για να δείτε προσφορές της επιχείρησης για


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2023.  
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
 • Το «Vita Plus» λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-20:00 και Σάββατο 11:00-15:00.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 9603880.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση καθώς και για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Το cavitation αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική λύση στην μείωση του λίπους. Με την χρήση υπερήχων υψηλής ισχύος επιτυγχάνεται η διάσπαση του λίπους άμεσα και αποτελεσματικά. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Με τη Πρεσσοθεραπεία , ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Ηλεκτροθεραπεία με Futura Pro
Πρόκειται για συσκευή ηλεκτροθεραπείας με δυνατότητα ταυτόχρονης εφαρμογής σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, διαφορετικών θεραπειών. Διεισδύοντας στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί του μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές.

Vita Plus Γλυφάδας Τηλέφωνο: 2109603880
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 109, Γλυφάδα 16675
Vita Plus Γλυφάδας

Καλώς ήλθατε σ΄έναν πολυχώρο αποκλειστικά αφιερωμένο και εξειδικευμένο στην υγεία, στην ομορφιά και στην ευεξία σας! Η εξειδικευμένη γνώση μας στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η πάνω από 20 χρόνια πείρα μας, η συνεχής εκπαίδευσής μας σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, η επιλογή συνεργατών από τους καλύτερους στην επιστήμη τους, αλλά πάνω απ΄ όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια και τη μεγαλύτερη εγγύηση για το δικό σας αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές