Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπείες Αδυνατίσματος- Γλυφάδα

59€ από 315€ (Έκπτωση 81%) για 6 Θεραπείες Γλυπτικής και Σύσφιξης Γλουτών και Μηρών, για βελτίωση της όψης και υφής του δέρματος και για καλλίγραμμο σώμα, από το «Vita Plus» στη Γλυφάδα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • 6 Θεραπείες Γλυπτικής και Σύσφιξης Γλουτών και Μηρών για βελτίωση της όψης και υφής του δέρματος και για καλλίγραμμο σώμα
 • Πραγματοποιούνται 2 θεραπείες ανά επίσκεψη
 • Διάρκεια κάθε επίσκεψης 60 λεπτά
 • Εφαρμογή 2 μηχανημάτων 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2024. 
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
 • Το «Vita Plus» λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-20:00 και Σάββατο 11:00-15:00.
 • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9603880.
 • Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Το νέο μηχάνημα των VitaPlus που συνδυάζει τις 3 πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές μεθόδους Vacuum, Led & Ραδιοσυχνότητες και ευρωπαϊκό μηχάνημα μυοπαθητικής γυμναστικής. Το αποτέλεσμα είναι αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους και της χαλάρωσης στους γλουτούς και πίσω στους μηρούς και γρήγορη και αποτελεσματική ενδυνάμωση των μυών των συγκεκριμένων περιοχών.

Vita Plus Γλυφάδας Τηλέφωνο: 2109603880
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 109, Γλυφάδα 16675
Vita Plus Γλυφάδας

Καλώς ήλθατε σ΄έναν πολυχώρο αποκλειστικά αφιερωμένο και εξειδικευμένο στην υγεία, στην ομορφιά και στην ευεξία σας! Η εξειδικευμένη γνώση μας στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η πάνω από 20 χρόνια πείρα μας, η συνεχής εκπαίδευσής μας σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, η επιλογή συνεργατών από τους καλύτερους στην επιστήμη τους, αλλά πάνω απ΄ όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια και τη μεγαλύτερη εγγύηση για το δικό σας αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές