Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Συνεδρία Λιποαφαίρεσης -Αθήνα

149€ από 450€ (Έκπτωση 67%) για Μία Συνεδρία HIFU B-2 (τύπου Liposonix) σε μία περιοχή στο σώμα για απώλεια πόντων και καταπολέμηση του τοπικού πάχους, από το «Deka Medical Aeshetic » στo κέντρο της Αθήνας!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 

  • Μία Συνεδρία HIFU B-2 (τύπου Liposonix) σε μία περιοχή στο σώμα για απώλεια πόντων και καταπολέμηση του τοπικού πάχους

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το Deka Medical Aeshetic λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 18:00 
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2111833999.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Bodydeals.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Με την μη επεμβατική μέθοδο HIFU B2 επιτυγχάνεται μόνιμη λίποαφαιρεση με τη χρήση τεχνολογίας HIFU τύπου Liposonix -high intensity focused ultrasound- , όπου μεταφέρεται ενέργεια στοχευμένα στα λιποκύτταρα ώστε να καταστραφούν χωρίς να επηρεάζονται παρακείμενοι ιστοί. Τα αποτελέσματά του είναι μόνιμα, όπως και της κλασικής επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται, αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω της λέμφου. Είναι εντελώς ανώδυνη μέθοδος και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 

Για να δείτε προσφορές για

Μεσοθεραπείας+RF στα 18€(-69%) πατήστε εδώ

Θεραπείες Προσώπου από 29€(-76%) πατήστε εδώ

Καθαρισμό Προσώπου+Black Mask|Hydro-Dermabrasion+Φωτοθεραπεία+Μάσκα από 10€(-81%) πατήστε εδώ

Κρυολιπόλυση 3D στα 49€(-71%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Διοδικό Laser από 14€(-62%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Διοδικό Laser από 34€(-55%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Διοδικό Laser Full Body από 99€(-97%) πατήστε εδώ 

Deka Medical Aesthetic Τηλέφωνο: 2111833999
Διεύθυνση: Ερμού 13 και Σκόπα 2, Αθήνα, 10563
Deka Medical Aesthetic

Το Deka Medical Aesthetic είναι ένα ιατρείο κοσμητικής και αποτρίχωσης στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από παντού, που προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ατόμου για την βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματος του. Είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό και εξοπλισμένο μηχανολογικά με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή για μη επεμβατικές και παρεμβατικές κοσμητικές θεραπείες προσώπου, σώματος και αποτρίχωσης, με στόχο τα άριστα αποτελέσματα. Επίσης, για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να καλυφθούν με τις μεθόδους αυτές υπάρχει η επιλογή των επεμβατικών μεθόδων. Η φιλοσοφία μας εστιάζει στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, την ποιότητα , την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και την επίτευξη του προσδοκούμενου αποτελέσματος.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές