Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Τεστ ΠΑΠ | HALO | Υπερηχογράφημα Κηφισιά

18€ για ένα Τεστ ΠΑΠ ή 79€ για το Πρωτοποριακό Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO και ένα Υπερηχογράφημα Μαστών (Έκπτωση 54%), μία εξέταση που επιβάλλεται να κάνουν όλες οι γυναίκες και να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο «Αιμοδιάγνωση» στη Νέα Κηφισιά!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Τεστ ΠΑΠ Μαστού
39€ 18€
Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO+Υπερηχογράφημα
158€ 79€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Τεστ ΠΑΠ Μαστού, στα 18€ από 39€

ή

  • Ένα Πρωτοποριακό Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO και ένα Υπερηχογράφημα Μαστών, στα 79€ από 158€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για μία Εξέταση Προστάτη PSA στα 15€(-57%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Καλλιέργεια Μυκήτων Νυχιού Άνω ΚΑΙ Κάτω Άκρων στα 15€(-57%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για μία Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH) στα 25€(-62%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για ένα Πλήρες Αιματολογικό Check Up στα 29€(-61%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • H προσφορά ισχύει έως 31/08/2020.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-14:00 & 17:30-20:00 και Σάββατο 09:00-13:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον πριν στο τηλέφωνο 210 8075448
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή έως 5 για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Το Τεστ Παπανικολάου είναι μια κυτταρολογική εξέταση. Ουσιαστικά πραγματοποιείται έλεγχος των κυττάρων στην γενετική περιοχή και μας παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των κυττάρων που έχουν ελεγθεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το Τεστ Παπ είναι να βρίσκεστε στη 12η - 18η μέρα του κύκλου σας, να έχετε 2 μέρες αποχή από σεξουαλική επαφή, να μην έχετε πραγματοποιήσει καμιά κολπική θεραπεία για τουλάχιστον 5 μέρες και να μην έχετε χρησιμοποιήσει αντισηπτικό σαπούνι πριν από την εξέταση.

Τεστ ΠΑΠ Πρόκειται για μια απλή και ανώδυνη εξέταση ρουτίνας, την οποία πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες από την έναρξη της σεξουαλικής τους ζωής, μια φορά το χρόνο. Έχει σκοπό τον εντοπισμό πιθανών παθολογικών κυττάρων ή μη φυσιολογικών κυττάρων πάνω στο τράχηλο ενώ παράλληλα αποτελεί την πρώτη γραμμή εντοπισμού του ιού HPV. Επιπλέον, πέρα από τον εντοπισμό τυχόν παθολογικών ή μη φυσιολογικών κυττάρων στον τράχηλο και στον ενδοτράχηλό της γυναίκας με το test PAP μπορούν να εντοπιστούν ελαφριές κολπίτιδες, τραχηλίτιδες ή πιθανές μυκητιασικές μολύνσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα αν δεν διαγνωστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Η εξέταση «HALO» είναι γνωστή στην ιατρική κοινότητα ως «Τεστ Παπ του μαστού» αφού οι βασικές αρχές της εξέτασης είναι κοινές με εκείνες του Τεστ Παπ. Η εξέταση είναι πολύ απλή, γρήγορη και ανώδυνη, και γίνεται με μια συσκευή συλλογής, που συνδυάζει θερμότητα, μασάζ και αναρρόφηση για να αποσπάσει υγρό από τους γαλακτοφόρους πόρους του μαστού. Στο υγρό αυτό γίνεται κυτταρολογική ανάλυση και σε 5 έως 8 ημέρες βγαίνει το αποτέλεσμα. Στην ουσία πρόκειται για ένα τεστ πρόβλεψης και αξιολόγησης κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, περίπου οι μισές γυναίκες θα παράγουν υγρό από τη θηλή, το οποίο θα ελεγχθεί για τυχόν άτυπα κύτταρα πριν αυτά μετατραπούν σε καρκινικά. Αν δεν παραχθεί υγρό, θεωρείται φυσιολογικό, αλλά δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες αυτές δεν θα έχουν υγρό μετά από ένα χρόνο, αφού τα κύτταρα του σώματος αλλάζουν συνεχώς. Η εξέταση πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση από γυναίκες άνω των 25 ετών (εκτός από όσες θηλάζουν και για 6 μήνες μετά τη διακοπή), γυναίκες άνω των 55 που έχουν παραγωγή υγρού από τη θηλή, γυναίκες που βρίσκονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου (οικογενειακό ιστορικό, κάπνισμα, καθυστερημένη εμμηνόπαυση, ατεκνία, χρήση ορμονών κ.α.)

Η ανίχνευση άτυπων κυττάρων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η γυναίκα έχει καρκίνο του μαστού, απλά έχει μεγαλύτερη πιθανότητα σε σύγκριση με κάποια άλλη γυναίκα χωρίς ατυπία, να αναπτύξει μελλοντικά καρκίνο του μαστού. Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα πρέπει να επισκεφθεί ειδικό μαστολόγο για αξιολόγηση κινδύνου και λήψη προληπτικών μέτρων που θα μειώσουν την πιθανότητα εμφάνισης της νόσου.

Αιμοδιάγνωση Τηλέφωνο: 2108075448, 2106204738
Διεύθυνση: Χαρίλαου Τρικούπη 197, Νέα Κηφισιά
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Αιμοδιάγνωση

Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων. Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κόμβικό σημείο στην αληθή και έγκαιρη διάγνωση του κλινικού ιατρού, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική και ορθή θεραπεία - ίαση του ασθενή.

Το 2012 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με ακόμη πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, προσφέροντας πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου). Η ιατρός Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν μεταλαμπαδεύει την γνώση , την οργάνωση και την εμπειρία 35 ετών στον υιό της, ιατρό Τζώρτζ Νικοτιάν διατηρώντας τον πήχη υψηλά στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ιατρείου αλλά και εκσυγχρονίζοντάς το, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας. Το ανανεωμένο εργαστήριο πλαισιώνεται απο το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενημερωμένο με τις νέες τεχνικές διάγνωσης και αναλύσεων και  απο τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας των οργάνων και των αντιδραστηρίων. 

Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρεια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές