Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3,T4,TSH) - Ν. Κηφισιά

25€ από 65€ (Έκπτωση 62%) για μία Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH), από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο «Αιμοδιάγνωση» στη Νέα Κηφισιά!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH), στα 25€ από 65€
  • Βασική Εξέταση Θυρεοειδούς Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος ο οποίος διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, τον μεταβολισμό και, έμμεσα, την ψυχική σας υγεία και ισορροπία. Έλλειψη ενέργειας, μεταβολές του βάρους, ταχυκαρδία κι άλλες διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος, δυσκοιλιότητα, μελαγχολία, νευρικότητα, έντονη τριχόπτωση, μειωμένη διάθεση για σεξ, αϋπνία, δυσκολία στη σύλληψη και πολλά άλλα, που σας καταβάλλουν καθημερινά, είναι μερικά από τα συμπτώματα, που υποδεικνύουν πρόβλημα στη λειτουργία του. Η αιματολογική εξέταση θα δείξει τα επίπεδα τον ορμονών T3, T4 και TSH, που θα υποδείξουν την φυσιολογική ή όχι λειτουργία του θυρεοειδούς
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για ένα Τεστ ΠΑΠ στα 18€(-54%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για μία Εξέταση Προστάτη PSA στα 15€(-57%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Καλλιέργεια Μυκήτων Νυχιού Άνω ΚΑΙ Κάτω Άκρων στα 15€(-57%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για ένα Πλήρες Αιματολογικό Check Up στα 29€(-61%) πατήστε εδώ

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • H προσφορά ισχύει έως 28/02/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-14:00 & 17:30-20:00 και Σάββατο 09:00-13:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον πριν στο τηλέφωνο 210 8075448
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή έως 5 για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Αιμοδιάγνωση Τηλέφωνο: 2108075448, 2106204738
Διεύθυνση: Χαρίλαου Τρικούπη 197, Νέα Κηφισιά
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Αιμοδιάγνωση

Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων. Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κόμβικό σημείο στην αληθή και έγκαιρη διάγνωση του κλινικού ιατρού, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική και ορθή θεραπεία - ίαση του ασθενή.

Το 2012 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με ακόμη πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, προσφέροντας πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου). Η ιατρός Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν μεταλαμπαδεύει την γνώση , την οργάνωση και την εμπειρία 35 ετών στον υιό της, ιατρό Τζώρτζ Νικοτιάν διατηρώντας τον πήχη υψηλά στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ιατρείου αλλά και εκσυγχρονίζοντάς το, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας. Το ανανεωμένο εργαστήριο πλαισιώνεται απο το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενημερωμένο με τις νέες τεχνικές διάγνωσης και αναλύσεων και  απο τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας των οργάνων και των αντιδραστηρίων. 

Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρεια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές