Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

10€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για μία Συνεδρία και ένα Επαναληπτικό στην περιοχή Άνω Χείλος ή Πηγούνι ή Παρειές ή 15€ για Μασχάλες ή 30€ για Full Μπικίνι ή 39€ για Γάμπες-Κνήμες ή 49€ για Full Χέρια ή 59€ για Full Πόδια ή 77€ για Full Πόδια και Full Μπικίνι (Έκπτωση 65%), από το «Beauty Tec» στη Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 7 διαθέσιμες επιλογές:
1 Συνεδρία σε Άνω Χείλος ή Πηγούνι ή Παρειές
25€ 10€
1 Συνεδρία σε Μασχάλες
40€ 15€
1 Συνεδρία σε Full Μπικίνι
60€ 30€
1 Συνεδρία σε Γάμπες-Κνήμες
80€ 39€
1 Συνεδρία σε Full Χέρια
120€ 49€
1 Συνεδρία σε Full Πόδια
160€ 59€
1 Συνεδρία σε Full Πόδια+Full Μπικίνι
220€ 77€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για μία Συνεδρία και ένα Επαναληπτικό στις παρακάτω περιοχές:
 • Άνω Χείλος ή Πηγούνι ή Παρείες με 10€ απο 25€
 • Μασχάλες με 15€ απο 40€
 • Full Μπικίνι με 30€ απο 60€
 • Γάμπες-Κνήμες με 39€ απο 80€
 • Full Χέρια με 49€ από 120€ 
 • Full Πόδια με 59€ απο 160€
 • Full Πόδια και Full Μπικίνι με 77€ απο 220€
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε προσφορές για 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2021
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2310 847543 και 6978503920. Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας.

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η αποτρίχωση με laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως π.χ. οι γυναίκες με θυλακίτιδα («σπυράκια» που εμφανίζονται στο δέρμα λίγες μέρες μετά την αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα), στις οποίες το laser συνιστά τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό και έμπειρη αισθητικό και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στο BEAUTYTEC βρείτε το laser ELITE της KM LTD, τελευταίας τεχνολογίας γερμανικά συστήματα LASER, το DIODE 808nm και το τελευταίας γενιάς Alexandrite στα 755nm και Long Pulse nd yang 1064, τα οποία πετυχαίνουν την πιο αποτελεσματική μόνιμη αποτρίχωση, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν ανώδυνες, καθώς χρησιμοποιoύνται προηγμένα συστήματα ψύξης ενσωματωμένα στο μηχάνημα!

Στην πρώτη επίσκεψη γίνεται εκτίμηση τόσο του φωτοτύπου του δέρματός σας, όσο και της τριχοφυΐας της περιοχής που σας ενδιαφέρει και αποφασίζεται το καταλληλότερο LASER, καθώς και το πλάνο της θεραπείας.

Σ' αυτό παίζει ρόλο και η εποχικότητα, αφού το Laser τύπου Αλεξανδρίτη ΔΕΝ ενδείκνυται τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και Οκτώβριο, λόγω της υψηλής απορρόφησής του από τη μελανίνη, ενώ το διοδικό είναι πιο ασφαλές και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα.

Eγγυόνται 80%-90% οριστική μείωση της τριχοφυΐας και 100% ικανοποίηση για το αποτέλεσμα μετά από 6-8 συνεδρίες.

Οδηγίες (προετοιμασία) πριν την εφαρμογή laser αποτρίχωσης
Δεν πρέπει να προηγείται καμία αποτριχωτική μέθοδος η οποία ξεριζώνει την τρίχα για χρονικό διάστημα ενός μηνός πρίν την εφαρμογή του laser.

Οδηγίες μετά την εφαρμογή laser αποτρίχωσης

Αμέσως μετά την εφαρμογή laser αποτρίχωσης εφαρμόζουμε μια ενυδατική καταπραϋντική κρέμα η οποία ανακουφίζει από τον ήπιο ερεθισμό που προκαλεί η εφαρμογή (από το «σκάσιμο» της ρίζας της τρίχας εντός του δέρματος). Στο σπίτι μπορεί να συνεχιστεί η χρήση μια απλής ενυδατικής κρέμας για 2-3 μέρες. Καμία πρόσθετη φροντίδα δεν απαιτείται.

Beauty Tec Τηλέφωνο: 2310 847543
Διεύθυνση: Δελφών 68, 54642, Θεσσαλονίκη
Email: beautytec4@gmail.com
Website: http://beautytec.gr
Beauty Tec

Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.

Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.

Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Beauty Tec!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές