Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ομοιοπαθητική+Ηλεκτροβελονισμος | Αγ. Ανάργυροι

25€ για μια Συνεδρία Ομοιοπαθητικής ή 25€ για μια Συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού ή 69€ για 3 Συνεδρίες Life Coaching ή 69€ για 3 Συνεδρίες διακοπής καπνίσματος με Ηλετροβελονισμό ή 69€ για 3 Συνεδρίες διαχείρισης βουλιμίας και κιλών με Ηλετροβελονισμό ή 80€ για 4 Συνεδρίες Διατροφής και 2 Λιπομετρήσεις (Έκπτωση 69%), από το κέντρο ευεξίας «Olonion» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ''Πύργος Βασιλίσσης''!!!

Επιλέξτε μια από τις 6 διαθέσιμες επιλογές:
Συνεδρία Ομοιοπαθητικής
80€ 25€
Συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού
80€ 25€
3 Συνεδρίες Life Coaching
240€ 69€
3 Συνεδρίες διακοπής καπνίσματος
240€ 69€
3 Συνεδρίες διαχείρισης βουλιμίας
240€ 69€
4 Συνεδρίες Διατροφής+2 Λιπομετρήσεις
260€ 80€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μια Συνεδρία Ομοιοπαθητικής με 25€ από 80

ή

 • Μια Συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού με 25€ από 80

ή

 • 3 Συνεδρίες Life Coaching με 69€ από 240

ή

 • 3 Συνεδρίες διακοπής καπνίσματος με Ηλετροβελονισμό με 69€ από 240

ή

 • 3 Συνεδρίες διαχείρισης βουλιμίας και κιλών με Ηλετροβελονισμό με 69€ από 240

ή

 • 4 Συνεδρίες Διατροφής και 2 Λιπομετρήσεις για μείωση βάρους με 80€ από 260
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Τεστ Δυσανεξίας από 35€(-88%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Μασάζ 50 λεπτών στα 19€(-62%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2020.
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί καθημερινά 01:00-22:00 έως Σάββατο κατόπιν δαιθεσιμότητας 
 • Το κέντρο ευεξίας απέχει 100μ απο τον προαστιακό σταθμό ''Πύργος Βασιλίσσης'' και 100μ απο την στάση λεωφορείων επι της λεωφόρου Δημοκρατίας ''Μουσικό Σχολείο Ιλίου'' Λεωφορεία Β10, Α10 & 735.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2318740 και 6934007609
 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Ομοιοπαθητική:είναι μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες. Η Ομοιοπαθητική στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας την διαταραγμένη του υγεία.

Ηλεκτροβελονισμός:είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται ευρέως τα τελευταία χρόνια στην κλινική πράξη , ενισχύοντας τα αποτελέσματα του κλασικού βελονισμού. Οι βελόνες αφού τοποθετηθούν στα σημεία βελονισμού που έχουν επιλεγεί, διαμέσου ηλεκτροδίων συνδέονται με μια ειδική συσκευή , από την οποία παράγεται ηλεκτρικό ερέθισμα ελεγχόμενης συχνότητας και έντασης.

Διατροφή για μείωση βάρους + Λιπομέτρηση.

Πρόγραμμα διατροφής για μείωση βάρους με μηχάνημα λιπομέτρησης- αναλυτής Maltron BF 906  που  χρησιμοποιεί την επιστημονική τετραπολική μέθοδο των 4 ηλεκτροδίων τα οποία τοποθετούνται στην δεξιά πλευρά του σώματος στο χέρι, στον καρπό, στο πόδι και στον αστράγαλο.

Εφαρμογές:  Προσδιορισμός Σωματικής Σύστασης. Αξιολόγηση υπέρβαρων και παχύσαρκων ασθενών. Αξιολόγηση υποσιτισμού. Αξιολόγηση Σωματικής Σύστασης σε ηλικιωμένους. Διατροφικές διαταραχές και επιπτώσεις δίαιτας. Αποτελεσματικότητα απώλειας βάρους. Ιατρική έρευνα. Έλεγχος ασθενών με διαβήτη.

Οφέλη για τον πελάτη: Έλεγχος των ιδιαίτερα υψηλών ή χαμηλών επιπέδων Συνολικού Σωματικού Λίπους Απώλεια λίπους χωρίς τον κίνδυνο απώλειας μυϊκής μάζας Αποτέλεσμα προγράμματος απώλειας βάρους Συστάσεις διατροφής και άσκησης Μέγιστη απόδοση μέσω της παρακολούθησης και του ελέγχου του σωματικού λίπους. Αλλαγές στη σωματική σύσταση που σχετίζονται με το γήρας, τον υποσιτισμό και συγκεκριμένες ασθένειες Έλεγχος ανάπτυξης και ηλικιακών αλλαγών σε παιδιά, ενήλικες και εντοπισμός εκείνων που βρίσκονται σε μεγαλύτερο ρίσκο λόγω πολύ λίγου ή υπερβολικού λίπους. απότομη αύξηση ή μείωση του σωματικού βάρους που σχετίζεται με περιοδικό πρήξιμο ή αφυδάτωση. Για να πραγματοποιηθεί η μέτρηση πρέπει ο εξεταζόμενος να μείνει νηστικός και να μην πιεί καθόλου υγρά για 4 ώρες καθώς και να μην έχει αθληθεί το τελευταίο 12ωρο. Κατά τη μέτρηση,  η οποία διαρκεί λίγα λεπτά, ο εξεταζόμενος βρίσκεται σε αναπαυτική καθιστή θέση.

Life Coaching

Το Life Coaching (σε κυριολεκτική μετάφραση "προπόνηση ζωής") απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, οικογενειακής κατάστασης, εκπαιδευτικού επιπέδου ή επαγγελματικού προσανατολισμού. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που αισθάνονται ότι θέλουν να βελτιώσουν έναν ή περισσότερους τομείς της ζωής τους, ανακαλύπτοντας και αξιοποιώντας τις πραγματικές τους δυνάμεις. Και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους χρειάζονται μια σωστή καθοδήγηση για να "ξεμπλοκάρουν", να κινητοποιηθούν, να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους, με απλά λόγια δηλαδή να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Διακοπή καπνίσματος με Ηλεκτροβελονισμό

Στον Ηλεκτροβελονισμό δεν χρησιμοποιούμε βελόνες, αλλά  ρεύμα πολύ ήπιας έντασης. Με τη διαδικασία του ηλεκτροβελονισμού, μεγάλος αριθμός ενδογενών ουσιών που παράγονται από κύτταρα μεταφέρονται στους νευρώνες του εγκεφάλου.

Εκεί, οι ενδογενείς ουσίες μιμούνται τη δράση της νικοτίνης «συμπληρώνοντας» το κενό που δημιουργείται από την έλλειψη της.

Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται τα συμπτώματα της απεξάρτησης (ευερεθιστότητα, εκνευρισμός, νευρικότητα, τρέμουλο στα χέρια, έλλειψη συγκέντρωσης, αϋπνία ή υπνηλία, μελαγχολία, κόπωση, τάση για φαγητό, πονοκέφαλοι, έντονη διάθεση για τσιγάρο), ενώ το άτομο αρχίζει να αισθάνεται, σταδιακά, απέχθεια για τον καπνό και τη γεύση του τσιγάρου.

Ρυθμίσης όρεξης και βουλιμίας για απώλεια κιλών με Ηλεκτροβελονισμό 

Πρόκειται για ανώδυνη θεραπεία ελέγχου της όρεξης που έχει ως απώτερο στόχο την ελάττωση βάρους. Ο βελονισμός επενεργεί ως ανασταλτικό της όρεξης, ελέγχει την βουλιμία, μειώνει το χρόνο κορεσμού, επενεργεί καταπραϋντικά, αγχολυτικά και δίνει ευφορία εξισορροπώντας το νευρικό σύστημα.

Είναι η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους.  Με άλλα λόγια το άτομο δεν έχει όρεξη και βουλιμικές κρίσεις, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ενίσχυσης του πεπτικού συστήματος

Olonion! Τηλέφωνο: 210 2318740, 6934007609
Διεύθυνση: Ευβοίας 4 - Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Παρασκευής 2 - Νέα Μάκρη
Website: http://www.olonion.gr/
Olonion!

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές