Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη-Συνεδρία Εξάλειψης Πόνου- Scenar Therapy

25€ από 50€ (Έκπτωση 50%) για μια Συνεδρία Άμεσης Εξάλειψης του πόνου και ενεργοποίησης των ενδορφινών στο σώμα με τη χρήση επαναστατικής συσκευής φυσικής θεραπείας (scenar therapy) σε συνδυασμό με Χειρωνακτική Μάλαξη συνολικής διάρκειας 40 λεπτών. Άμεσα αποτελέσματα σε πόνους αρθρώσεων, γόνατα, μυοσκελετικές κακώσεις, μυαλγίες ,νευραλγίες, πιασίματα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, κράμπες , μυϊκούς σπασμούς, αθλητικές κακώσεις ,ημικρανίες, από το ΚΕ.Σ.Υ. "Κέντρο Σωματικής Υγείας" στη Θεσσαλονίκη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μία Συνεδρία Συνεδρία Άμεσης Εξάλειψης του πόνου και ενεργοποίησης των ενδορφινών στο σώμα με τη χρήση επαναστατικής συσκευής φυσικής θεραπείας (scenar therapy)  και 
 •  Χειρωνακτική Μάλαξη συνολικής διάρκειας 40 λεπτών
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για


 Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Το ΚΕ.Σ.Υ. λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 14:00.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 5 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 6947915229 - 6979122353
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Η κάθε συνεδρία είναι ατομική και η επίσκεψη γίνεται από ένα άτομο ξεχωριστά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCENAR

 

Το S.C.E.N.A.R. είναι μια ηλεκτρονική συσκευή χειρός η οποία λειτουργεί στέλνοντας αβλαβή ηλεκτρονικά σήματα μέσω του δέρματος και η εφαρμογή της έχει εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα.Η συσκευή (scenar) κάθε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου στέλνει μία σειρά  ηλεκτρονικών ερεθισμάτων στο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή εφαρμογής που εντοπίζεται ο πόνος εξιτάροντας το νευρικό σύστημα έτσι ώστε να προκληθεί αντίδραση του οργανισμού.Χρησιμοποιεί την βιοανάδραση μέσω της οποίας εφαρμόζονται ηλεκτρονικά ερεθίσματα τα οποία μιμούνται τις ηλεκτρονικές εκκενώσεις του νευρικού συστήματος στοχεύοντας στην παραγωγή C ινών και νευροπεπτιδίων (ενδορφίνες) που απαλλάσσουν τον οργανισμό από το αίσθημα του πόνου.Οι C ίνες (που αποτελούν το 85% των νεύρων στο σώμα) αντιδρούν περισσότερο στην ηλεκτροδιέγερση και είναι υπεύθυνες για την παραγωγή νευροπεπτιδίων. Η αύξηση τους στο σώμα και στο ΚΝΣ έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη εξάλειψη του πόνου επιτρέποντας το σώμα να θεραπευτεί από μόνο του. Η ισχύς εξόδου των ηλεκτρονικών ερεθισμάτων ρυθμίζεται ανάλογα με την αντοχή του τύπου κάθε δέρματος θέτοντας έτσι την εφαρμογή απόλυτα αβλαβή και ανώδυνη.Με την εφαρμογή της μεθόδου Scenar επιτυγχάνεται άμεση ανακούφιση από συμπτώματα πόνου, αισθητή βελτίωση σε περιπτώσεις χρόνιου πόνου και μόνιμη βελτίωση στις περισσότερες των περιπτώσεων.

 Ορατά αποτελέσματα και άμεση καταστολή του πόνου από τα πρώτα μόλις λεπτά της εφαρμογής σε περιπτώσεις παθήσεων όπως:


• Τραυματισμοί και κακώσεις μυών και αρθρώσεων.
• Πόνους σε αρθρώσεις, κατάγματα,  πιασίματα, διάστρεμμα, ψύξεις κ.α
•Οσφυαλγια – Ισχιαλγία – Νευραλγία - Ινομυαλγία
•Αυχενικο Σύνδρομο- Ακινησία Ώμων
•Παθήσεις τένοντα (Tennis elbow, τενοντίτιδες ώμου κ.α.)
• Οξύς πόνος-Περιορισμοί κινήσεως 
Ημικρανία
Η μέθοδος βασίζετε στην κβαντική φυσική και λειτουργεί συμπληρωματικά.

Καμία είδους εναλλακτική θεραπεία δεν παρακάμπτει την ιατρική παρακολούθηση.

 

 

Κέντρο Σωματικής Υγείας Τηλέφωνο: 6947915229 - 6979122353
Διεύθυνση: Εμμ. Σουανίδη 2 544 53 (Όπισθεν Ι.Κ.Α. Τούμπας) Θεσσαλονίκη
Κέντρο Σωματικής Υγείας

Το ΚΕ.Σ.Υ. είναι ένα σύγχρονο κέντρο στη Τούμπα Θες/νικης που προσφέρει Υπηρεσίες Μασάζ (Αναλγητικό,  Χαλαρωτικό, Αθλητικό, Βεντούζες, Μασάζ προσώπο, Μασάζ για εγκύους, Αρωματοθεραπεία, Μασάζ  για βρέφη&παιδιά κ.α.), Ρεφλεξολογίας και Βίο-Συντονισμού (Αξιολόγηση και εναρμόνιση του οργανισμού).

Ιδιοκτήτης είναι ο Ιωαννίδης Παναγιώτης Πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος & Μασέρ WmF, Βιοσυντονιστής ΒΜ και Εισηγητής Επιμορφωτικών Σεμιναρίων σε Συλλογικό & Ατομικό επίπεδο.

 

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές