Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH) – Γλυφάδα

24€ από 66€ (Έκπτωση 64%) για μία Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH)! Στο σύγχρονο «ΜediOne Day Clinic» στην Γλυφάδα, που αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία Εξέταση Θυρεοειδούς (Τ3, T4, TSH)

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

Παιδιατρικό Check Up στα 35€ (-52%) πατήστε εδώ

Αιματολογικές Εξετάσεις Check-Up από 19€ (-51%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Το MediOne Day Clinic λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 06:45 - 20:30 και Σάββατο 06:45 - 14:30.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2109611043 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν.
  • Διάρκεια εξέτασης (λήψη αίματος): περίπου 7 λεπτά
  • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Βασική Εξέταση Θυρεοειδούς Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος ο οποίος διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, τον μεταβολισμό και, έμμεσα, την ψυχική σας υγεία και ισορροπία. Έλλειψη ενέργειας, μεταβολές του βάρους, ταχυκαρδία κι άλλες διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος, δυσκοιλιότητα, μελαγχολία, νευρικότητα, έντονη τριχόπτωση, μειωμένη διάθεση για σεξ, αϋπνία, δυσκολία στη σύλληψη και πολλά άλλα, που σας καταβάλλουν καθημερινά, είναι μερικά από τα συμπτώματα, που υποδεικνύουν πρόβλημα στη λειτουργία του. Η αιματολογική εξέταση θα δείξει τα επίπεδα τον ορμονών T3, T4 και TSH, που θα υποδείξουν την φυσιολογική ή όχι λειτουργία του θυρεοειδούς

MediOne Day Clinic Τηλέφωνο: 210 9632396, 210 9611043, 693 9441185, 699 4510747
Διεύθυνση: Σοφίας Βέμπο 35 & Ανδρέα Παπανδρέου 115 Γλυφάδα
MediOne Day Clinic

Για την υπηρεσία του πολυτιμότερου αγαθού της Υγείας, ιδρύσαμε στην Γλυφάδα το MediOne Day Clinic. Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό, δημιουργήσαμε για εσάς, ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα Ιατρικά Κέντρα.
Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς και της οικογένειάς του και η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, από το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, σε ένα πρότυπα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον.
Όραμα των δημιουργών του ήταν το MediOne Day Clinic να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτικό και διαγνωστικό κέντρο (ενηλίκων & παίδων) με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια άλλα ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενούς.
Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η ιδιωτική υγεία δεν αποτελεί προνόμιο λίγων αλλά δικαίωμα και ανάγκη μεγάλης μερίδας πληθυσμού και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση σε όσους το επιθυμούν.
Αυτονόητη αποστολή μας και δέσμευση, σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας, η απαρέγκλιτη τήρηση του Ιπποκράτειου Όρκου.

Εγκαταστάσεις MediOne Day Clinic


Το MediOne Day Clinic αποτελείται από ένα σύγχρονο ιδιόκτητο συγκρότημα 1.300 τμ., με ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα και για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.).
Στεγάζονται ιατρικά και διαγνωστικά τμήματα εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

  • Υπερβαρική – καταδυτική μονάδα (12+2 θέσεων)
  • Υπερηχογράφος (τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα υπερηχογραφήματος, τόσο κοιλίας, όσο και άλλων οργάνων)
  • Μικροβιολογικό-Βιοπαθολογικό (βιοχημικό, αιματολογικό, ορμονολογικό, ανοσολογικό, κυτταρολογικό)
  • Τμήμα Μαστού (ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση)
  • Ενδοσκοπικό (με τελευταίου τύπου βίντεο-ενδοσκόπια, για εκτέλεση ενδοσκοπικών πράξεων)
  • Ακτινολογικό τμήμα (ακτινογραφίες)
  • Μέτρησης οστικής πυκνότητας (έλεγχος οστεοπόρωσης)
  • Ορθοπαντογράφος (ψηφιακή πανοραμική οδόντων)
  • Σύντομα: Αξονικός & Μαγνητικός τομογράφος και Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν)

Όλα τα τμήματα είναι άρτια στελεχωμένα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία, προσφέρουν υπεύθυνα υψηλής αξιοπιστίας και διαγνωστικής ακριβείας υπηρεσίες.

Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό με ευαισθησία δίπλα στον ασθενή, βρίσκονται μόνιμα σε ετοιμότητα, ώστε να παρέχεται άμεση κάλυψη, όλων των εξετάσεων και να διασφαλίζεται πλήρως η ορθότητα των αποτελεσμάτων.

Το MediOne Day Clinic, είναι διαπιστευμένο από τον φορέα TÜV

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές