Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ισιωτική Μαλλιών Γλυφάδα

58€ από 320€ (Έκπτωση 82%) για μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης για ίσια και μεταξένια μαλλιά, από το «Interconnect Hair Center» στην Γλυφάδα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment για ίσια και μεταξένια μαλλιά.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Τοποθέτηση τρέσας στα 15€(-50%) πατήστε εδώ 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2019.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες
  • Το Interconnect Hair Center λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:30-20:00, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 9:30-16:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνα 210 9703897
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Interconnect Hair Center Τηλέφωνο: 210 9703897
Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 11, Γλυφάδα
Website: http://www.interconnect-hair.gr/
Interconnect Hair Center

Η Εταιρεία μας INTERCONNECT HAIR CENTER είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο Πρόσθετων μαλλιών και βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας Αγ.Κων/νου 11.

Διαθέτει Studio προσθετικής μαλλιών HAIR EXTENSION, μεγάλη ποικιλία από φυσικές και συνθετικές ΠΕΡΟΥΚΕΣ, ΠΟΣΤΙΣ, HAIR REPLACEMENTS καθώς και καλλυντικά περιποίησής τους.

Στελεχώνεται από Διπλωματούχους Κομμωτές που ασχολούνται αποκλειστικά με πρόσθετα μαλλιά και HAIR EXTENSION καθώς έχουν μετεκπαιδευτεί στο Εξωτερικό για αυτό το σκοπό.

Καθώς είναι από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν τα HAIR EXTENTION προμηθεύει μεγάλο αριθμό κομμωτηρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα με ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η INTERCONNECT ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προσθετικής ( ΚΟΛΛΗΤΟ - ΤΟΥΦΑΚΙ - ΡΑΦΤΟ -ΠΛΕΚΤΟ -ΤΡΕΣΣΑ- ΚΛΙΠΣ- RING- ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ).

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των Υλικών της σε συνδυασμό με το ΥΨΗΛΟ ΕΠIΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και τις πάντα ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ έχουν καθιερώσει την INTERCONNECT στο χώρο της.

Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά που θα σας ενδιαφέρει σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

 

Στο κέντρο μας πραγματοποιείται με επιτυχία Ισιωτική θεραπεία Λείανσης BRAZILIAN KERATIN TREATMENT με θεαματικά αποτελέσματα στα φυσικά σας μαλλιά.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές