Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Κολωνάκι Full Body Μασάζ 60 Λεπτών

16€ στο Κολωνάκι για ένα Θεραπευτικό-Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών για ένα άτομο ή 29€ για ένα Θεραπευτικό-Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών για 2 άτομα (Έκπτωση 59%), από το «Your Therapy»!!! Ανακαλύψτε την τέχνη του μασάζ και διώξτε το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Full Body Μασάζ 60' για 1 άτομο
35€ 16€
Full Body Μασάζ 60' για 2 άτομα
70€ 29€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Ένα Θεραπευτικό-Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών για 1 άτομο στα 16€ απο 35€

      ή

 • Ένα Θεραπευτικό-Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών για 2 άτομα στα 29€ απο 70€
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019.
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Υour Therapy λειτουργεί καθημερινά 10:00-20:00 και Σαββατοκύριακο κατόπιν ραντεβού
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 6936588649 και για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Θεραπευτικό-Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών

Προσφέρει μια ήπια αποφόρτιση από τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Το Χαλαρωτικό μασάζ είναι η ιδανική επιλογή εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία από μασάζ και θέλετε να κάνετε μια εισαγωγή στον κόσμο του. Το Χαλαρωτικό μασάζ είναι μια ήπια τεχνική. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με αργές, συνεχείς και ρυθμικές κινήσεις. Ο θεραπευτής ασκεί ελαφριά πίεση κυρίως με τις παλάμες, τους πήχεις και τα δάχτυλά του. Για να είναι ομαλή ή ροή των κινήσεών του χρησιμοποιεί ευεργετικά έλαια. Στο τέλος της συνεδρίας το σώμα σας είναι πιο ανάλαφρο και το πρόσωπό σας λάμπει. Νιώθετε πιο ξεκούραστοι κι αυτή η αίσθηση κρατάει!

Your Therapy Τηλέφωνο: 6936588649
Διεύθυνση: Ιωάννου Γενναδίου 10, Κολωνάκι
Your Therapy

Στην σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι έχουμε ανάγκη από μια ώρα χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Γιατί τα οφέλη του μασάζ από δυο έμπειρα χέρια είναι πολλά! Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο στο Κέντρο της Αθήνας με μοναδικό στόχο να βλέπουμε να χαμογελούν από ευχαρίστηση τα μάτια όλων όσων μας επισκέπτονται.

Το "Your Therapy" σας περιμένει με σκοπό να σας κάνει να πιστέψετε ότι το μασάζ δεν είναι πια ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ αλλά κάτι το απολαυστικό και όμορφο που μπορείτε να το βάλετε στην ζωή σας!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές