Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Full Body Massage - Παγκράτι

16€ από 35€ (Έκπτωση 54%) για ένα Antistress Full Body Massage διάρκειας 50 λεπτών για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, από το «Fresh Beauty» στo Παγκράτι!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Antistress Full Body Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

 Για να δείτε τις προσφορές για


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2018.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το Fresh Beauty λειτουργεί Tρίτη-Παρασκευή 10.00-20.00 και Σάββατο 10.00-17.00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 7211557
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.      
Fresh Beauty Τηλέφωνο: 210 7211557
Διεύθυνση: Ιφικράτους 6, Παγκράτι
Email: info@freshbeauty.gr
Website: http://www.freshbeauty.gr/
Fresh Beauty

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από όλο τον κόσμο.
Και οι συνταγές από την εμπειρία μας έχουν σαν αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας θεραπευτικές εφαρμογές .
Οι έμπειροι αισθητικοί μας κρίνονται όχι μόνο για τη δεξιοτεχνία τους αλλά και για τη στοργή και το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη.


Στην άνεση ενός ζεστού, πρωτοποριακά σχεδιασμένου περιβάλλοντος όπου οι πελάτες μας το αποκαλούν μια ‘'όαση'' στο κέντρο της Αθήνας .


Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνικές περιποίησης προσώπου ( καθαρισμός - Scrub - αντιοξειδωτικές θεραπείες - αντιγήρανση - ενυδάτωση και άλλα.


Επίσης , παρέχουμε υψηλού επιπέδου εφαρμογές μασάζ, σε μια ποικιλία από στυλ ( παραδοσιακό - σουηδικό - αθλητικό - Shiatsu - ρεφλεξολογία και άλλα). Με επίγνωση της συνολικής εμπειρίας μας παρέχουμε τις καλύτερες λοσιόν, έλαια ομορφιάς και θεραπείες.


Στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε την εμπειρία μας στις ανάγκες , τα θέλω και το ιστορικό του πελάτη μας, με βάση την αρχική μας συνέντευξη καθώς και την τροφοδότηση πληροφοριών κατά την διάρκεια των εφαρμογών.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές