Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Μεσοθεραπεία Προσώπου

14€ από 90€ (Έκπτωση 84%) για μία ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με σκευάσματα που ανοίγονται μπροστά σας και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από: Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ ή Μπράτσα, Ντεκολτέ και Λαιμός, από το «Beauty Tec» στη Θεσσαλονίκη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μία ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με σκευάσματα που ανοίγονται μπροστά σας και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τις παρακάτω κατηγορίες: 
  • Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ

ή

  • Μπράτσα, Ντεκολτέ και Λαιμός
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Η Μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται στην επιδερμίδα με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει hyaluronic acid 3,5%, όπως η DMAE 0,5% , organic silicon 0,5% ,carnitine, complex vitamin B, amino acid, vitamin C, octapeptides, pentapeptides 10% το οργανικό πυρίτιο και άλλες σπουδαίες ουσίες, Αυτές οι ουσίες διαχέονται κ απορροφούνται όλες οι ουσίες σιγά σιγά κ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, μπορείς να πας κατευθείαν στη δουλειά σου ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα! Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με άλλες θεραπείες όπως το fraxpeel, το οποίο σαρώνει όλη την επιθυμητή περιοχή με το λιγότερο 2.000 οπές προκαλώντας την ενεργοποίηση του κολλαγόνου κ της ελαστίνης.

Για να δείτε τις προσφορές για:


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2017.
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για μία συγκεκριμένη κατηγορία δηλ Πρόσωπο+Λαιμό+Ντεκολτέ ή για Μπράτσα+Ντεκολτέ+Λαιμό.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 847543. Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Beauty Tec Τηλέφωνο: 2310 847543
Διεύθυνση: Δελφών 68, 54642, Θεσσαλονίκη
Email: beautytec4@gmail.com
Website: http://beautytec.gr
Beauty Tec

Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.

Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.

Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Beauty Tec!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές