Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Solarium- Αιγάλεω

75€ για Solarium με το Μηχάνημα UltraSun διάρκειας 120 λεπτών, από το «Empyrean Beauty Center» στο Αιγάλεω!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Solarium με το Μηχάνημα UltraSun διάρκειας 120 λεπτών

 Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Αποκτήστε εντυπωσιακό μαύρισμα που θα εντυπωσιάσει με την πιο ασφαλή διαδικασία επιλέγοντας το μηχάνημα UltraSun E7 με 48 λάμπες! Το UltraSun E7, είναι ένα μηχάνημα Solarium όρθιου τύπου που εκπέμπει πολύ χαμηλή ακτινοβολία UVA & UVB (μόνο 0,3W/m2) και πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας των Ευρωπαϊκών Προτύπων.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2024. 
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Το Empyrean Beauty Center λειτουργεί Δευτέρα 10:00-17:00, Τρίτη έως και Παρασκευή 10:00 -21:00 και Σάββατο 10:00-17:00
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 5900350.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση ή απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Empyrean Beauty Center Τηλέφωνο: 210 5900350
Διεύθυνση: Πανόρμου 1 & Ιερά Οδός 254 , Αιγάλεω 12242
Empyrean Beauty Center
Στο Empyrean είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε πάθος με την Ομορφιά! Δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι τους χώρους μας και κύριο μέλημά μας… Εσάς!
Επιλέξαμε τους καλύτερους ανάμεσα σε πολλούς αξιόπιστους συνεργάτες και τα προϊόντα μας φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων και γνωστών Εταιρειών. Με συνεχή εκπαίδευση, προσήλωση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε ταγμένοι στον κύριο σκοπό μας: να σας προσφέρουμε αξεπέραστες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, μέσα από τα χέρια και την εμπειρία των κατάλληλων ανθρώπων μας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές