Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ρεφλεξολογία | Βεντούζες Αγ. Ανάργυροι

15€ από 30€ (Έκπτωση 50%) για Ρεφλεξολογία ποδιών ή Βεντούζες διάρκειας 30 λεπτών, από το κέντρο ευεξίας «IAM WELLNESS» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ''Πύργος Βασιλίσσης''!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  •  Ρεφλεξολογία ποδιών

ή

  • Βεντούζες διάρκειας 30 λεπτών

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2024.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00-21:00.
  • Το κέντρο ευεξίας απέχει 100μ από τον προαστιακό σταθμό ''Πύργος Βασιλίσσης'' και 100μ από την στάση λεωφορείων επί της λεωφόρου Δημοκρατίας ''Μουσικό Σχολείο Ιλίου'' Λεωφορεία Β10, Α10 & 735.
  • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο  2102318740
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

 

Η Ρεφλεξολογία είναι μία φυσική, εναλλακτική, ολιστική μέθοδος χωρίς φάρμακα, που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο σώμα τα οποία αντιστοιχούν σε όργανα ή ανατομικές περιοχές του σώματος. Όταν αυτά πιεστούν ή μαλαχθούν κατάλληλα επιδρούν ευεργετικά στα σημεία ή όργανα που αντιπροσωπεύουν με αποτέλεσμα τη μείωση της έντασης και του πόνου, οδηγώντας σε βαθιά χαλάρωση του οργανισμού.

 

Οι βεντούζες είναι μια αρχαία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου μέσω της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών στους οποίους εφαρμόζονται.

 

IAM WELLNESS Τηλέφωνο: 210 2318740
Διεύθυνση: Ευβοίας 4 - Αγ. Ανάργυροι,13562
Website: www.iam-wellnessclub.com
IAM WELLNESS

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το IAM WELLNESS: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές