Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ημμόνιμο Manicure| Φυσική Ενίσχυση- Άλιμος

12€ για ένα Ημιμόνιμο Manicure με πιστοποιημένα βερνίκια Victoria Vynn μεγάλης διάρκειας και Spa Ενυδάτωσης ή 17€ για Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel και Aκρυλικό και Spa περιποίηση (Έκπτωση 52%), απo το σύγχρονο χώρο του «Healing and Beauty Lab» στον Άλιμο!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Ημιμόνιμο Manicure + Spa Ενυδάτωσης
25€ 12€
Φυσική Ενίσχυση με Gel και Aκρυλικό + Spa περιποίηση
35€ 17€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Ημιμόνιμο Manicure με πιστοποιημένα βερνίκια Victoria Vynn μεγάλης διάρκειας και Spa Ενυδάτωσης στα 12€ από 25€

ή

  • Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel και Aκρυλικό και Spa περιποίηση στα 17€ από 35€

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το Healing and Beauty Lab λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00-17:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2109885243, 6942856586
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Healing and Beauty Lab Τηλέφωνο: 2109885243, 6942856586
Διεύθυνση: Γρηγορίου Αυξεντίου 10, Άλιμος
Healing and Beauty Lab

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον του Healing and Beauty Lab από το έμπειρο προσωπικό μας, αποτελούν ένα συνδυασμό χαλάρωσης και φροντίδας. Προσφέρουμε ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα της περιποίησης άκρων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να κάνει την εμπειρία των υπηρεσιών, μοναδική υπηρεσία χαλάρωσης, ευεξίας και ξεκούρασης. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα μας είναι μανικιούρ-πεντικιούρ, ποδολογικό πεντικιούρ, θεραπευτικό πεντικιούρ, μόνιμο όπως και όλα τα είδη τεχνητών νυχιών. Τα εργαλεία μας και τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας υπηρεσία είναι αυστηρά αποστειρωμένα, παρουσία του πελάτη, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές