Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μακιγιάζ Φρυδιών Ηλιούπολη

89€ από 300€ (Έκπτωση 70%) για Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια ή Άνω Γραμμή Ματιών-Eyeliner ή Άνω-Κάτω Γραμμή Ματιών ή Γραμμή Χειλιών και Σκίαση, αναδεικνύοντας το πρόσωπο σας με απόλυτη ασφάλεια εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, από το Κέντρο Αισθητικής «VIP» στην Ηλιούπολη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα ή Tribal ή Φωτοσκίαση ή
  • Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Άνω Γραμμή Ματιών-Eyeliner ή
  • Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Άνω-Κάτω Γραμμή Ματιών ή
  • Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Γραμμή Χειλιών και Σκίαση
  • Η προσφορά πραγματοποιείται σε δύο επισκέψεις

H προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει 30/04/2024.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα 09:00 έως 19:00, Tρίτη και Πέμπτη 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:30, Τετάρτη 09:00 έως 15:00, Παρασκευή 09:00 έως 20:30, και Σάββατο 09:00 έως 16:00.
  • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9962919
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
VIP Τηλέφωνο: 210 9962919
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 28 (Εμπορικό Κέντρο), Ηλιούπολη
Website: https://m.facebook.com/vipshairandbeautysalon
VIP

Το Μόνιμο Μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή για να διορθώσουμε ατέλειες και ασυμμετρίες του προσώπου και του σώματός μας. Το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια επαγγελματική τεχνική που εμφυτεύει υπό-αλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω από το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Οι ειδικές συσκευές αυτές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες, διαθέτουν ρυθμιζόμενη ταχύτητα και ακριβή οδήγηση της βελόνας και ρύθμιση βάθους διείσδυσης, που επιτρέπει να σχεδιάζονται στο δέρμα σκιάσεις και λεπτές γραμμές.
Το αποτέλεσμα που μας δίνει αυτή η μέθοδος θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα έτος.

Οι χρωστικές ουσίες μένουν στο δέρμα για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα (συνήθως 2-3 χρόνια στο πρόσωπο και 8-10 χρόνια στο σώμα), και κατόπιν με τη φυσική ανάπλαση των κυττάρων, ξεθωριάζουν. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλουμε καθώς και να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις για τέλειο αποτέλεσμα.
Υπάρχουν όμως και εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια του. Η συχνή έκθεση στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει τα χρώματα με αποτέλεσμα να χάνεται η λάμψη και να ξεθωριάζει πιο γρήγορα το χρώμα. Η χρήση αντηλιακού προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητη μετά την εφαρμογή.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές