Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου

13€ για μία Συνεδρία Σύσφιξης Προσώπου με Digital Μικρορεύματα για σύσφιξη προσώπου, ανόρθωση του οβάλ και μείωση ρυτίδων ή 40€ για 4 Συνεδρίες Σύσφιξης Προσώπου με Digital Μικρορεύματα για σύσφιξη προσώπου, ανόρθωση του οβάλ και μείωση ρυτίδων (Έκπτωση 68%), από το «Always Beauty» στη Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Μία Συνεδρία Σύσφιξης Προσώπου
40€ 13€
4 Συνεδρίες Σύσφιξης Προσώπου
120€ 40€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία Συνεδρία Σύσφιξης Προσώπου με Digital Μικρορεύματα στα 13€ από 40€

ή 

  • 4 Συνεδρίες Σύσφιξης Προσώπου με Digital Μικρορεύματα στα 40€ από 120€

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00  17:00. 

Για να δείτε την προσφορά για


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2022. 
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το Αlways Beauty λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 810497.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροδιέγερσης είναι η αύξηση του όγκου των μυών και η καλύτερη λειτουργία των κυττάρων με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του προσώπου την ανάορθωση του οβάλ και τη μείωση ρυτίδων.

Always Beauty Τηλέφωνο: 2310 810497
Διεύθυνση: Γραβιάς 37Α, Θεσσαλονίκη
Always Beauty
Με απόλυτο σεβασμό και βαθιά γνώση σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ομορφιάς, αποτρίχωσης και αδυνατίσματος χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Ανακαλύψτε πάσης φύσεως θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτρίχωσης, αδυνατίσματος, μασάζ, περιποίηση άκρων, μακιγιάζ, ενώ τα σύγχρονα μηχανήματα, οι κλασικές περιποιήσεις αισθητικής (καθαρισμός, αντιγήρανση, ενυδάτωση, υπέρηχοι), καθώς και οι εναλλακτικές θεραπείες, όπως Frax Peel, Φωτοανάλυση, Lifting χωρίς Ενέσεις, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ο φιλόξενος χώρος μας έχει δημιουργηθεί για να είναι αφιερωμένος στην ομορφιά και ευεξία. Με επαγγελματισμό και προσωπική φροντίδα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο χώρο της αισθητικής!!!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές