Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Manicure|Pedicure- Νέο Ηράκλειο

8€ για ένα ολοκληρωμένο Manicure με απλή βαφή ή 10€ για ένα ολοκληρωμένο Pedicure με απλή βαφή (Έκπτωση 56%) από το «Coiffure Alexandros» στο Νέο Ηράκλειο!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Ολοκληρωμένο Manicure με απλή Βαφή
18€ 8€
Ολοκληρωμένο Pedicure με απλή βαφή
22€ 10€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένο Manicure με απλή βαφή με 8€ από 18€

ή

  • Ολοκληρωμένο Pedicure με απλή βαφή με 10€ από 22€

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες. Εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες.
  • Τo κομμωτήριο λειτουργεί Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-20:00, Τετάρτη 10:00-17:00 και Σάββατο 08:30-17:30.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2844447.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Coiffure Alexandros Τηλέφωνο: 210 2844447
Διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 507 Ν. Ηράκλειο
Coiffure Alexandros

Ο Coiffure Αλέξανδρος δημιουργεί πρωτότυπες ιδέες σε τεχνικές κομμωτικής και χρωματισμούς για κάθε σύγχρονη γυναίκα και άνδρα. Ο Αλέξανδρος έχει επιλέξει και έχει εκπαιδεύσει την έμπειρη ομάδα του ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του. Ο Coiffure Αλέξανδρος δημιουργεί πρωτότυπες ιδέες σε τεχνικές κομμωτικής και χρωματισμούς για κάθε σύγχρονη γυναίκα και άνδρα. Ο Αλέξανδρος έχει επιλέξει και έχει εκπαιδεύσει την έμπειρη ομάδα του ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του. Στο Alexandros Coiffure έχουν την ικανότητα να ταιριάζουν το χτένισμα, το κόψιμο και το χρωματισμό της δικιάς σας επιλογής στην προσωπικότητα του καθένα! Στόχος τους είναι να φθάνουν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη! Χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα κι έτσι εγγυώνται κορυφαία αποτελέσματα. Το κλειδί της επιτυχίας τους είναι η πρόκληση στη μόδα και η συνεχής εξέλιξη στο
χώρο της κομμωτικής. Η τέχνη της κομμωτικής, αν και συνηθισμένη μπορεί εύκολα να γίνει δελεαστική και να μαγέψει κάθε παρατηρητή. Για τους περισσότερους σημαίνει νεανικότητα, υγεία και ζωτικότητα! Αλλά η τεχνική της κομμωτικής δεν αντιπροσωπεύει μόνο την εξωτερική εμφάνιση, άλλα και τη μοναδικότητα της προσωπικότητας του κάθε ατόμου. Στο Alexandros Coiffure είναι κατανοητό πως κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και κάθε σχήμα προσώπου χρειάζεται και διαφορετική τεχνική κομμωτικής. Το Alexandros Coiffure προσφέρει μια καινούρια διάσταση στην τέχνη της κομμωτικής! Πάντα ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, ο Αλέξανδρος σε συνεργασία με επίλεκτους σχεδιαστές μόδας από όλο τον κόσμο, σχεδιάζει κορυφαίες τεχνικές κομμωτικής! Μόλις 10 χρόνια στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος με πολυετή εμπειρία, σύμβουλος κομμωτικής και Hairstylist ήταν υπεύθυνος κομμωτικής στο Fashion Week του Los Angeles το 2008 και έχει συμμετάσχει σε πολλές επώνυμες επιδείξεις στην Ελλάδα.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές