Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μεσοθεραπεία Προσώπου+Ανάπλαση- Αιγάλεω

59€ για Μία Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen ΚΑΙ Μία Συνεδρία Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting ή 99€ για 2 Μεσοθεραπείες Προσώπου με Dermapen ΚΑΙ 2 Συνεδρίες Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting (Έκπτωση 59%), από το «Empyrean Beauty Center» στο Αιγάλεω!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Μεσοθεραπεία Προσώπου + Συνεδρία Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting
120€ 59€
2 Μεσοθεραπείες Προσώπου + 2 Συνεδρίες Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting
240€ 99€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen 
  • Μία Συνεδρία Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting στα 59€ από 120€

 ή

  • 2 Μεσοθεραπείες Προσώπου με Dermapen
  • 2 Συνεδρίες Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting στα 99€ από 240€

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Η μεσοθεραπεία προσώπου έχει ως στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας στο πρόσωπο. Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο στην μάχη κατά της αντιγήρανσης προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Με τη μεσοθεραπεία ενεργοποιείται ο οργανισμός να παράξει κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.Θεραπεία που προσφέρει υγεία στο δέρμα σας. Καθαρή , ενυδατωμένη, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα. 

Το Μagic Pot βασίζεται στη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που προκαλούν ελεγχόμενη διοχέτευση θερμότητας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών,τη παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση του συνδετικου ιστού.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Το Empyrean Beauty Center λειτουργεί Δευτέρα 10:00-17:00, Τρίτη έως και Παρασκευή 10:00 -21:00 και Σάββατο 10:00-17:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 5900350.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Για να δείτε προσφορές για:

Solarium με 55€ (Έκπτωση 54%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης MediCool από 59€(Έκπτωση 75%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Αποτρίχωσης Laser 3 σε 1 από 12€ (Έκπτωση 61%) πατήστε εδώ

Συνεδρίες Αποτρίχωσης Laser 3 σε 1 από 34€ (Έκπτωση 63%) πατήστε εδώ

Empyrean Beauty Center Τηλέφωνο: 210 5900350
Διεύθυνση: Πανόρμου 1 & Ιερά Οδός 254 , Αιγάλεω 12242
Empyrean Beauty Center
Στο Empyrean είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε πάθος με την Ομορφιά! Δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι τους χώρους μας και κύριο μέλημά μας… Εσάς!
Επιλέξαμε τους καλύτερους ανάμεσα σε πολλούς αξιόπιστους συνεργάτες και τα προϊόντα μας φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων και γνωστών Εταιρειών. Με συνεχή εκπαίδευση, προσήλωση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε ταγμένοι στον κύριο σκοπό μας: να σας προσφέρουμε αξεπέραστες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, μέσα από τα χέρια και την εμπειρία των κατάλληλων ανθρώπων μας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές