Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία Προσώπου Vitamin Elixir - Παλαιό Φάληρο

21€ από 49€(Έκπτωση 57%) για μια Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και Σύσφιξης με αναπλαστικό αντιγηραντικό ορό Apricot Oil Elixir διάρκειας 60 λεπτών, κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος! Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που αξίζει, από τον πολυχώρο ομορφιάς «Female Future&Men» στο Παλαιό Φάληρο!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και Σύσφιξης με αναπλαστικό αντιγηραντικό ορό Apricot Oil Elixir διάρκειας 60 λεπτών για λάμψη με βιταμίνες και πρωτεΐνες. Εφαρμόζεται Μάσκα carrot oil με προβιταμίνη Α για Αντιγήρανση και Σύσφιξη της επιδερμίδας. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 

Για να δείτε τις προσφορές για:

Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 19€(-58%) πατήστε εδώ:

Θεραπεία Δερμοαπόξεσης στα 19€(-61%) πατήστε εδώ:


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • H προσφορά ισχύει έως 30/04/2021
  • Η προσφορά ισχύει όλες τις μέρες. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη του πολυχώρου.
  • Ο πολυχώρος λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 9882895.
  • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με ενημέρωση προς την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
Female Future & Men Hair, Beauty&Spa Τηλέφωνο: 210 9882895
Διεύθυνση: Λ. Ποσειδωνος 20-21 & Νηρεος 1 (γωνία), Π.Φαληρο
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Female Future & Men Hair, Beauty&Spa

Πολυχώρος ομορφιάς.

Στον χώρο μας υπάρχει ότι χρειάζεται κάθε γυναίκα και άνδρας για να περιποιηθεί τον εαυτό του και να έχει μία όμορφη εμφάνιση. Όπως γνωρίζουμε όλοι η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο για την επαγγελματική μας καριέρα αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και μας χαρίζει λάμψη και ζωντάνια.Υπηρεσίες

Κομμωτήριo

Νύχια 

Αισθητική

Solarium (Ultra Sun E6)

Οι θεραπείες αισθητικής που γίνονται στο χώρο μας είναι όλες με φυσικά καλλυντικά της Biosente Natural Cosmetics. Τα συστατικά τους προέρχονται τόσο από το φυτικό και ζωικό βασίλειο όσο και από φυσικά πετρώματα και άλλα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση με τη μορφή λαδιών, εκχυλισμάτων,  αιθέριων ελαίων κ.α . Τα συστατικά αυτά έχουν υποστεί τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία και δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη, χημικά πρόσθετα και χρωστικές. 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές