Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία Κερατίνης|Bottox - Π. Φάληρο

30€ από 65€ (Έκπτωση 54%) για μια Θεραπεία Κερατίνης ή ένα Bottox με Υαλουρονικό και Κολλαγόνο, για δυνατά μαλλιά που λάμπουν από υγεία, από το κομμωτήριο «The CUT by Apostolis Ntounias» στο Παλαιό Φάληρο!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Θεραπεία Κερατίνης ή ένα Bottox με Υαλουρονικό και Κολλαγόνο

Επαναστατική εφαρμογή από ειδικό μηχάνημα το οποίο δίνει τέλεια εφαρμογή και διείσδυση. Περιλαμβάνεται και το home kit με τα προϊοντα συντήρησης της θεραπείας (το σαμπουάν και το conditioner).

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00

Το Triniforce Keratin Filler αναπτύχθηκε ειδικά για μαλλία εύθραστα και ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες.Τα εύθραστα μαλλία αναδομούνται, δυναμώνουν από μέσα. Λόγω του ιδιαιτέρως ανεπτυγμένου συστήματος αποθήκευσης η σύνθεση των ενεργών συστατικών διεισδύει στην εσωτερική κηλίδα της τρίχας. Το αποτέλεσμα δυνατά ογκώδη μαλλιά που λάμπουν και είναι υγιή. Το Triniforce Keratin Filler δημιουργήθηκε συνδυάζοντας πολύτιμα φυσικά συστατικά με πρωτοποριακή τεχνολογία. Έτσι οι ίνες είναι επικαλλυμένες από το εσωτερικό και αποκτούν νέα δύναμη και ενέργεια. 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΤΙΝΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΤΟ DNA ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΕΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ BOTOX 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2019.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Ευκολη πρόσβαση απο στάση τραμ Φλοίσβος
  • Το κομμωτήριο λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-20:00, Τετάρτη 09:00-18:00, και Σάββατο 09:00-16:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 4 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 9823415
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
The Cut by Apostolis Dounias Τηλέφωνο: 210 9823415
Διεύθυνση: Αφροδίτης 44 & Αγίου Αλεξάνδρου, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
The Cut by Apostolis Dounias

Η πολυετής πείρα του Κομμωτηρίου σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες κομμωτηρίου επιλέγοντας προϊόντα κορυφαίων οίκων, δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς κάθε επιδερμίδα.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό του κομμωτηρίου για την επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών σας και τη διαμόρφωση του ιδανικότερου στυλ για την προσωπικότητα σας!!!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές