Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μαθήματα Χορού - Ελληνικό

20€ από 150€ (Έκπτωση 87%) για ένα Mήνα Συνδρομή με απεριόριστες ώρες χορού στα υπάρχοντα τμήματα Salsa, Bachata, Κizomba, Ladies Styling, Afro & Rumba , Acrobatics, Pole Dance και Aerial, στον εξαιρετικό χώρο της σχολής χορού «La Timba» στο Ελληνικό!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • 'Eνα μήνα συνδρομή με απεριόριστες ώρες χορού στα υπάρχοντα τμήματα Salsa, Bachata, kizomba, Ladies Styling, Afro & Rumba , Acrobatics, Pole Dance και Aerial

 

 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Απαραίτητη η προσέλευση σας για την 1η επίσκεψη έως 31/05/2021
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • H εγγραφή είναι δωρεάν.
 • H προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγεγραμμένους μαθητές της σχολής. 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία της σχολής για ενημέρωση σχετικά με τα ωράρια των τμημάτων και το πρόγραμμα στα 2121056989 ή 6937153054 (Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-23:00) 
 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Η κατάταξη στα ομαδικά τμήματα για τους ενδιαφερόμενους που έχουν ασχοληθεί ξανά με κάποιο από τα είδη χορού της προσφοράς γίνεται από τους διδάσκοντες της σχολής έπειτα από επικοινωνία. 
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
La Timba Τηλέφωνο: 2121056989,6937153054
Διεύθυνση: Kύπρου 115 & Αργυρουπόλεως 2 Ελληνικό
La Timba

Η Ηλέκτρα και ο Θοδωρής μετά από χρόνια ενασχόλησης με το latin είδος χορού και συγκεκριμένα με την salsa, με πολλές επιτυχίες εγχώριες αλλά και παγκόσμιες, (με σημαντικότερη την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα salsa στην κατηγορία της ακροαματικής salsa), άνοιξαν την σχολή χορού La Timba, με όραμα να μεταδώσουν την αγάπη και τις γνώσεις τους για την salsa και την λατινική κουλτούρα. Το πρόγραμμα της σχολής εμπλούτισαν και με άλλα χορευτικά είδη, όπως Pole Dance, Aerial Silks, Kizomba, acrobatics και παιδικά τμήματα.

Είτε είσαι αρχάριος μαθητής, είτε σπουδάζεις χορευτής, στην La Timba, θα βρεις όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι. Από εκγύμναση και stretching, μέχρι τα ακροβατικά στοιχεία.

Στην σχολή χορού La Timba, έχουμε εξειδικευμένους δασκάλους για κάθε είδος ξεχωριστά που είναι αναγνωρισμένοι στο ευρύ κοινό όχι μόνο για την διδακτική τους ικανότητα αλλά και την επαγγελματική τους πορεία ως χορευτές.

- Το όμορφο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει ανάμεσα στα μέλη της σχολής είναι πολύ σημαντικό για να μας επιλέξετε, καθώς ο πρώτος και πιο συνηθισμένος λόγος που κάποιος ξεκινάει να χορεύει, είναι για να ξεσκάει και να περνάει καλά!

- Η εμπειρία μας ως δάσκαλοι και χορευτές θα σας μυήσει στον χορό, εύκολα, γρήγορα και σωστά.

- Μαζί μας θα γνωρίσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Από τον τρόπο διασκέδασής σας, μέχρι τα ταξίδια σας.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές