Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Πολυτελές Body Care Spa - Πεδίον του Άρεως

Υπερπολυτελής Εμπειρία στο Elxis Spa!!! 21€ από 120€ (Έκπτωση 83%) για ένα Body Care Spa, Peeling με Yellow Coctails scrub, Σάουνα ή Steam Bath διάρκειας 20 λεπτών και Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών σε όλο το σώμα, από το πολυτελές «Elxis Spa»!!! Η χαλάρωση και η απόλαυση έχουν τον πρώτο λόγο σ' ένα χώρο υψηλών απαιτήσεων!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  •  Ένα Body Care Spa που περιλαμβάνει
    • Ένα Peeling με Yellow Coctails scrub
    • Σάουνα ή Steam Bath διάρκειας 20 λεπτών
    • Ένα Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών σε όλο το σώμα με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα είτε σε  ενισχυτικο προϊόν σύσφιξης body care preming firming είτε σε ενισχυτικο προϊόν καταπολέμησης κυτταρίτιδας body care cellulite care. 
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το ινστιτούτο αισθητικής λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 19:00.
  • Με την αγορά κάθε κουπονιού δικαιούστε  δώρο ένα travel kit με 3 προϊόντα προσώπου( 5ml το καθένα) με επιλογή ανάλογα την διαθεσιμότητα.
  • Για την κατοχύρωση του δώρου και ραντεβού θα πρέπει να καλέσετε εντός 10 ημερών από την αγορά του κουπονιού σας στο 6956636948.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους ένα για κάθε χρήστη.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Elxis Spa Τηλέφωνο: 210 7015392
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10
Elxis Spa

To Elxis Spa αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ευεξία. Ειδικές θεραπείες και προϊόντα με την διάσημη υπογραφή του Bruno Vassari εμπνευσμένα από φυσικά αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και λουλουδιών αλλά και μία μοναδική θεραπεία με κρασί, σας περιμένουν να ανακαλύψετε εκ νέου την νεότητα του δέρματός σας.

Το Elxis Spa έχει δημιουργήσει ειδικές θεραπείες με μεσογειακό άρωμα που αναζωογονούν πλήρως τις αισθήσεις σας, επανεκκινώντας το σώμα και την ψυχή σας. Στο Elxis Spa οι θησαυροί της γης και της θάλασσας βρίσκονται στην υπηρεσία της δικής σας ευεξίας.

Η εταιρεία Elxis Spa αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Bruno Vassari.

H Βruno Vassari ιδρύθηκε το 1984 από μια ομάδα επαγγελματιών στον κόσμο της αισθητικής, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα μάρκα καλλυντικών για την επαγγελματική αγορά. Για αυτό τον λόγο, εμπνεύστηκαν από τους κλασικούς Ιταλούς και μεταξύ αυτών, από τον Georgio Vassari, ένα λαϊκό ζωγράφο, γλύπτη και αρχιτέκτονα του δεκάτου έκτου αιώνα.

To ΠΡΩΤΟ  βραβείο απέσπασε η Elxis Spa Group ΣΤΗΝ Ελλάδα στα World Luxury Spa Awards 2017, τμήμα των World Luxury Hotel Awards, τα οποία αναδεικνύουν τα καλύτερα σπα σε παγκόσμιο, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

 Τα βραβεία αυτά θέτουν στάνταρ ποιότητας, καινοτομίας και υπηρεσιών στα σπα σε όλο τον κόσμο και έχουν καθιερωθεί ως η κορυφαία πρωτοβουλία βραβείων για τα πολυτελή σπα.

 Το Spa λειτουργεί εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου "Radisson Blu Park Hotel Athens".

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές