Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία PRP+Bottox -Γλυφάδα|Πειραιά

79€ από 250€ (Έκπτωση 68%) για Μια Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας αυξητικών παραγόντων PRP για σφριγηλό δέρμα και Μια Εφαρμογή ενέσιμου Bottox Allergan σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο για πλήρη αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος,της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων από τα σύγχρονα ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά!!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας αυξητικών παραγόντων PRP για σφριγηλό δέρμα με τη βοήθεια των κυττάρων του ίδιου του αιματός σας 
  • Μια εφαρμογή ενέσιμου Bottox Allergan για πλήρη αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος,της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων σε περιοχή επιλογής από:
    • πόδι χήνας ή
    • μεσόφρυο

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 2104280198 και 6945500794 
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

PRP

Μία πρωτοποριακή θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, που χρησιμοποιεί συστατικά του αίματος του ασθενούς, τα αιμοπετάλια. Αυτά, περιέχουν αυξητικούς παράγοντες, ουσίες οι οποίες ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα κύτταρα του σώματος. Οι παράγοντες ανάπτυξης επάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και νέων τριχοειδών, με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόνηση του δέρματος. Το αυτόλογο gel αιμοπεταλίων παράγεται από PRP και έχει δύο ως τέσσερις φορές περισσότερη συγκέντρωση αιμοπεταλίων. Η τεχνική βασίζεται στη διαδικασία επούλωσης της πληγής από τον οργανισμό και γίνεται με την έγχυση συστατικών που συλλέγονται από το αίμα του ιδίου ασθενούς, χωρίς κίνδυνο αλλεργίας ή λοιμώξεων.

Πρόκειται για μία μη χειρουργική, αισθητική ιατρική θεραπεία, που είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και μη χρονοβόρα. Η διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλές μικρο-ενέσεις των αιμοπεταλίων στο μεσοδερμικό στρώμα του δέρματος και ολοκληρώνεται σε 5 βήματα.
1. Γίνεται λήψη αίματος (30- 50ml) από τον ασθενή .
2 . Το αίμα τοποθετείται σε ένα αποστειρωμένο δοχείο και χρησιμοποιείται μία φυγόκεντρος για την παρασκευή πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος (PRP) που περιέχει αυτόλογα λευκά αιμοσφαίρια.
3 . Τα αιμοπετάλια μεταφέρονται στη σύριγγα και είναι έτοιμα για την ένεση .
4. Αποστειρώνεται η προς θεραπεία περιοχή πριν γίνει η ένεση.
5. Γίνεται η έγχυση και ολοκληρώνεται η θεραπεία.

Ο χρόνος θεραπείας ποικίλλει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το μέγεθος της υπό θεραπείας περιοχής και μπορεί να κυμαίνεται από 30 λεπτά ως μία ώρα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των ρυτίδων, την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών, αλλά και τη μείωση των ανωμαλιών από σημάδια ακμής.Αυτό το είδος μεσοθεραπείας είναι μοναδικό γιατί δεν προκαλεί αλλεργία λόγω του ότι λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο.Μπορεί να προκαλέσει ήπιο οίδημα στην προς θεραπεία περιοχή, που συνήθως υποχωρεί σε λίγες ώρες. Ευαισθησία, που μπορεί να διαρκέσει μια ή δύο ημέρες. Ορισμένες περιοχές μπορεί να εμφανίσουν μώλωπες, που εξαφανίζονται το πολύ σε μία εβδομάδα.Αντενδείκνυται σε νόσους του θυρεοειδούς αδένος και σε περιπτώσεις  με ιστορικό καρκίνου.

 

Dharma Aeshetics Τηλέφωνο: 2104280198-6945500794
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71 Πειραιάς 18513-Λεωφ.Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά και Φοίβης 11 Γλυφάδα 16674
Dharma Aeshetics

Η Dharma Aesthetics δημιουργήθηκε από τον Χειρουργό Κεφαλής και Τραχήλου (ενηλίκων & παίδων) – Πλαστικό Χειρουργό, dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων , έχοντας δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσωπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές