Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

6 Συνεδρίες Rejuvance Προσώπου - Πετράλωνα

99€ από 200€ (Έκπτωση 51%) για 6 Συνεδρίες Rejuvance - natural face lift, από το κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Μασάζ «Alopi Living» στα Πετράλωνα, ακριβώς 2' απο τον σταθμό του Ηλεκτρικού!!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 6 Συνεδρίες Rejuvance - natural face lift
    • Το Rejuvance είναι Ολιστικό Αναζωογονητικό Μασάζ Προσώπου.
      Η τεχνική του Rejuvance επιδρά στο συνδετικό ιστό που περιέχει ίνες κολλαγόνου, ελαστίνης, όπως και μια ζελατινώδη ουσία. Απελευθερώνοντας το συνδετικό ιστό, αποκαθιστά την ελαστικότητα, τα δερματικά κύτταρα απορροφούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και υγρά, δηλαδή αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή κυρίως στο πρόσωπο ,αλλά καθώς συμπεριλαμβάνονται και τα σημεία του βελονισμού σ αυτή την περιοχή, ωφελείται ολόκληρο το σώμα και νιώθουμε ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας. Η τεχνική του Rejuvance είναι μια ήπια μέθοδος η οποία ανανεώνει και αναζωογονεί όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή .
      Ακόμη και μετά από τη πρώτη συνεδρία, το δέρμα σας θα λάμπει ,τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και χαλάρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου. Η ένταση θα έχει εξαφανισθεί όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά και από ολόκληρο το σώμα.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Η προσφορά απευθύνεται μόνο σε γυναίκες.
  • Εύκολη πρόσβαση απο σταθμό Ηλεκτρικού ''Κάτω Πετράλωνα''
  • Το Αlopi Living λειτουργεί Τρίτη έως και Παρασκευή 14:00 - 21:00 και Σάββατο 12:00 - 21:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210 3463686 και 6980780682 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
ALOPI LIVING Τηλέφωνο: 2103463686, 6980780682
Διεύθυνση: Ηούς 79, Κ.Πετράλωνα 11853
Website: http://www.alopiliving.com
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
ALOPI LIVING

Το κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Μασάζ Alopi living είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. Από πολύ μικρή και σε όλους τους χώρους που εργάστηκα αυτό που με κινητοποιούσε ακόμα και όταν δεν είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο ήταν η επικοινωνία και η προσφορά στους ανθρώπους. Η ομορφιά, η ευεξία αλλά κυρίως η χαλάρωση και η καταπολέμηση του άγχους που μας δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, ήταν και είναι  προσωπικός στόχος. H Alopi living είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, είναι  η πρόταση για μια νέα ζωή! Οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να αδυνατίσετε, να γυμναστείτε ήπια, να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να εμπνευστείτε και να επιτύχετε τα δικά σας όνειρα για την βελτίωση της εξωτερικής και εσωτερικής σας υγείας.

Το μότο μας είναι :Rething and Restart your Life!

Πιστεύω πως όλα είναι δυνατά και πως η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα. Επανεκκίνηση τώρα λοιπόν για ένα όμορφο και χαλαρό σώμα, για μια ήρεμη και ισορροπημένη ψυχή.

Με αγάπη και φώς!

Κατερίνα Σταθοπούλου.

Υ.Γ  Το όνομα Αλόπη είναι εμπνευσμένο από την αρχαία Ελληνική μυθολογία που αγαπώ τόσο! Πιστεύω πως αξίζει να τον γνωρίζετε γιαυτό τον μοιράζομαι μαζί σας.

Στην ελληνική μυθολογία η Αλόπη ήταν κόρη του βασιλιά της ΕλευσίναςΚερκύονα. Η Αλόπη από παράνομο δεσμό της με τον θεό Ποσειδώνα γέννησε τονΙπποθόωντα (Παυσ. Α, 5,2), τον επώνυμο ήρωα της Ιπποθοωντίδας φυλής της Αττικής. Ο πατέρας της, εξοργισμένος από το γεγονός, τη σκότωσε τοξεύοντάς τη και άφησε το παιδί της έκθετο στο δάσος. Τότε ο Ποσειδώνας μεταμόρφωσε την αγαπημένη του Αλόπη σε κρήνη στην Ελευσίνα, «ήτις Φιλότης εκαλείτο»(λεξικό του Ησύχιου στο λήμμα «Αλόπη»).

Σύμφωνα πάλι με τον Παυσανία (Α, 39,3), το μνήμα της Αλόπης βρισκόταν στην οδό που οδηγούσε από την Ελευσίνα προς τα Μέγαρα.

Από τον μύθο της Αλόπης εμπνεύσθηκε ο Αθηναίος δραματουργός Χοιρίλοςομώνυμο δράμα, όπως και ο Ευριπίδης, του οποίου όμως η ομώνυμη τραγωδία δεν διασώθηκε.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές