Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

2 Θεραπείες Προσώπου Black & Gold Mask Peel Off - Κολωνάκι

12€ από 80€ (Έκπτωση 85%) για για 2 Ολοκληρωμένες Θεραπείες Προσώπου 35 & 25 λεπτών για απολέπιση, καθαρισμό, ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, λείανση και ανόρθωση με την διάσημη πλέον Black Mask Peel Off της Kaloe και την νέα θαυματουργή Gold Mask Peel Off! Προσφέρεται και γνήσιος, ελληνικός, φυσικός και βιολογικός χυμός αλόης Kaloe σε 4 διαφορετικές γεύσεις (λεμόνι, φράουλα, μαστίχα, κρόκο), για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, στoν ολοκαίνουργιο χώρο της «Kaloe Life» στο Κολωνάκι πλησίον στάσης μετρό 'Σύνταγμα'!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία κούρα ομορφιάς και αντιγήρανσης με απολέπιση και καθαρισμό προσώπου με την Μαύρη Μάσκα (Black Mask Peel Off) της KALOE και με ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα διάρκειας 35 λεπτών
  • Μία κούρα ομορφιάς για σύσφιξη-ανόρθωση προσώπου και λείανση εκφραστικών γραμμών και ρυτίδων με την Χυσή Μάσκα (Gold Mask Peel Off) της KALOE ενισχυμένη με εκχύλισμα φύλλων Haberlea από την Ροδόπη, ρινισμάτα χρυσού, βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, αλλαντοίνη, Boswellia Serrata και aloe vera διάρκειας 25 λεπτών.
  • Πριν από την κούρα ομορφιάς προσφέρεται φυσικός βιολογικός χυμός αλόης με Μαστίχα Χίου για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.
  • Το κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00 - 16:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 211 0121114 και ώρες επικοινωνίας 10:00 - 18:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Η θεραπεία σε τέσσερα (4) στάδια:

  1. Καθαρισμός προσώπου
    Όπως σε κάθε θεραπεία, ξεκινάμε απομακρύνοντας τους ρύπους και τα υπολοίματα μακιγιάζ, ώστε να έχουμε έναν καθαρό καμβά έτοιμο να δεχτεί όλα τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης.
  1. Black Mask Peel Off
    H περιποίηση συνεχίζεται με την Black Mask Peel Off, την διάσημη πλέον μαύρη μάσκα της Kaloe με τα ενεργά συστατικά της aloe vera, τα φυτικά εκχυλίσματα, τις βιταμίνες, τον άνθρακα bamboo, την καολίνη και το βιο-αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα του Neovitin.

Η Black Mask Peel Off:

  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αντιαισθητικών σμηγμάτων και κηλίδων του προσώπου.
  • Βοηθάει στη μείωση της ακμής και των ρυτίδων.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
  • Ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους.
  • Φυλακίζει τα μαύρα στίγματα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα.
  • Επιτυγχάνει μία ήπια απολέπιση, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των πόρων.
  • Απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα της επιδερμίδας.
  • Προσδίδει ματ όψη και συγχρόνως λάμψη στην επιδερμίδα.
  • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.
  1. Gold Mask Peel Off
    Η νέα, επαναστατική ανακάλυψη της Kaloe αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να συνεχίσει η θεραπεία σας! Είναι μια επαγγελματική μάσκα φυτικού  κολλαγόνου ενισχυμένη με εκχύλισμα φύλλων Haberlea από την Ροδόπη, ρινισμάτα χρυσού, βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, αλλαντοίνη, Boswellia Serrata και, φυσικά, το αρχαιότερο των θαυμάτων, την μοναδική, γνήσια, κρητική aloe vera.
  • Τα φύλλα Heberlea διεγείρουν άμεσα την σύσφιξη και την λάμψη του δέρματος.
  • Το φυτικό κολλαγόνο διεισδύει βαθιά στο δέρμα ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν νέο δικό τους κολλαγόνο.
  • Ο χρυσός μειώνει τις γραμμές και τους πόρους.
  • Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και αναδομεί την όψη του δέρματος, καθαρίζει, φωτίζει και βελτιώνει το δέρμα.
  • Το Boswellia Serrata είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό εκχύλισμα που προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές επιθέσεις.
  • Και, τέλος, η aloe vera προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ταχύτατη ανάπλαση.

Η Gold Mask Peel Off, με άλλα λόγια, χαρίζει μέσα σε μερικά μόλις λεπτά αντιγήρανσησύσφιξηλείανσηανόρθωσηλάμψη και ενυδάτωση.

  1. Ολοκλήρωση θεραπείας

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με εφαρμογή πλούσιας ενυδατικής κρέμας με αλόη συνδυασμένη με απολαυστικό μασάζ προσώπου για ενεργοποίηση του ενδοδερμικού ιστού και, φυσικά, εφαρμογη αντηλιακού με αλόη και ηλιοπροστασία.

Η θεραπεία απευθύνεται:

  1. Σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
  2. Σε δέρματα ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, με τάση για λιπαρότητα και ακμή.
  3. Σε δέρματα θαμπά, άτονα, με ήπιες αλλά και πιο έντονες εκφραστικές γραμμές και ρυτίδες.
  4. Σε όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.
Kaloe Life Τηλέφωνο: 211 0121114
Διεύθυνση: Ζαλόκωστα 9 & Κριεζώτου Κολωνάκι - 1ος Όροφος
Website: https://www.facebook.com/kaloelife/?fref=ts
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Kaloe Life

Στα κέντρα της Kaloe life η υγεία και η ομορφιά μαζί με τα κορυφαία προϊόντα της Kaloe αντιμετωπίζονται ολιστικά λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον παράγοντα του συναισθήματος αλλά και της κοινωνικής ζωής.

Στα Kaloe life γνωρίζοντας τα παραπάνω δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα, με βασικούς άξονες τη σωστή διατροφή, την φυσική δραστηριότητα αλλά και την επιστήμη της κοσμετολογίας.  Μέσω του Life and Diet Coaching, εστιάζουμε στην διατροφική εκπαίδευση του μυαλού, με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών και της διατροφικής συμπεριφοράς.

Δίπλα σας σε όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται πάντα, ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (αισθητικοί, διαιτολόγοι καθώς και ψυχολόγοι).

Στόχος είναι να ανακαλύψετε τα κρυφά εμπόδια που αναπτύσσετε οι ίδιοι και σας εμποδίζουν από την άνθηση του πιο όμορφου εαυτού σας, να μάθετε να θέτετε στόχους καταδικασμένους να πετυχαίνουν, να επανακτήσετε τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων σας και να μάθετε μια σειρά από τεχνικές.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε ακόμη περισσότερα κατά την επίσκεψη σας στο χώρο της εταιρείας μας!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές