Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Full Body Μασάζ με Όστρακα 60' - Κολωνάκι

Κολωνάκι 27€ για ένα Full Body Μασάζ με Όστρακα για ένα Άτομο ή 49€ για 2 Άτομα σε υπερπολυτελή σουίτα συνολικής διάρκειας 60 Λεπτών (Έκπτωση 75%)! Θερμαινόμενα όστρακα από τα βάθη του Ειρηνικού ωκεανού, στο σώμα σας σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και στοιχεία ηφαιστειακής λάβας! Ανακουφιστείτε από μυοσκελετικούς πόνους και χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία, χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, στον πολυτελή χώρο του «Elite Spa»!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Full Body Μασάζ με Όστρακα για ένα Άτομο 60'
106€ 27€
Full Body Μασάζ με Όστρακα για 2 Άτομα 60'
195€ 49€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Full Body Μασάζ με θερμαινόμενα όστρακα σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για ένα άτομο διάρκειας 60 λεπτών στα 27€ από 106€

ή

  • Ένα Full Body Μασάζ με θερμαινόμενα όστρακα σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για 2 άτομα σε υπερπολυτελή σουίτα διάρκειας 60 λεπτών στα 49€ από 195€

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • H προσφορά ισχύει έως 28/02/2019. Με εξαίρεση τις ημερομηνίες 28/1/2019 έως 01/03/2019.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες ή ζευγάρια
  • Το Elite Spa λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-21:00 και Σάββατο 11:00-20:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 7251874
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
Elite Spa Τηλέφωνο: 210 7251874
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι
Elite Spa

Καλωσορίσατε στον χώρο μας για ένα ταξίδι στην ΑΡΜΟΝΙΑ της ψυχής και του σώματος.

Ξεκινήστε την επίσκεψή σας στo Elite Harmony Spa, χαλαρώνοντας στον ανακαινισμένο πολυτελή χώρο, στην καρδιά της Αθήνας. Σχεδιασμένος για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του σύγχρονου άνδρα. Ένας χώρος άψογης αισθητικής, γεμάτος ζεστασιά και φροντίδα.

Κάθε θεραπεία στον χώρο μας είναι μία ολιστική προσέγγιση για την αναγέννηση του πνεύματος και του σώματος. Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, διαφορετικά είδη μασάζ, καθώς και ειδικά πακέτα διαμορφωμένα για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, πακέτα για ζευγάρια και για τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας.

Οι τεχνικές χειρονακτικού μασάζ διεγείρουν και αποτοξινώνουν απαλά σε συνδυασμό με τις αναγνωρισμένες σειρές περιποίησης προσώπου και σώματος, οι οποίες αποτελούν την βάση για την υψηλής ποιότητας περιποίηση με φυτικά και βιολογικά προϊόντα που προσφέρουν την θεραπευτική τους δράση.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στο μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων που σας προσφέρει το Elite Harmony Spa, απολαύσετε την αρμονία της ψυχής και του σώματος σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές