Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Tοποθέτηση Βλεφαρίδων | Tοποθέτηση Φρυδιών

35€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα ή 50€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων 3D ή 75€ για Τοποθέτηση Φρυδιών με τη μέθοδο 3D ή 125€ για ένα πλήρες νυφικό πακέτο για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων 3D και Φρυδιών 3D (Έκπτωση 50%), από το κέντρο τοποθέτησης Βλεφαρίδων και Φρυδιών «Studio Amalia» στην Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 4 διαθέσιμες επιλογές:
Τοποθέτηση Βλεφαρίδων τρίχα-τρίχα
70€ 35€
Τοποθέτηση Βλεφαρίδων 3D
100€ 50€
Τοποθέτηση Φρυδιών 3D
150€ 75€
Τοποθέτηση Βλεφαρίδων 3D+Φρυδιών 3D (Νυφικό Πακέτο)
250€ 125€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα, με 35€ από 70€

ή

  • Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο 3D, με 50€ από 100€

ή

  • Τοποθέτηση Φρυδιών με τη μέθοδο 3D, με 75€ από 150€

ή

  • Πλήρες Νυφικό Πακέτο για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με τη μέθοδο 3D+Φρυδιών με τη μέθοδο 3D, με 125€ από 250€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το κέντρο αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-21:00. Εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 698 055 9464.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Τοποθέτηση Φρυδιών 3D
Εάν οι τρίχα στα φρύδια σας είναι λεπτή ή έχετε απωλέσει αρκετές από τυχόν χημικές θεραπείες τότε με, 3D Brows θα αποκτήσετε ξανά τη φυσική σας εμφάνιση. Εφαρμόζοντάς ανεξάρτητα Extensions Φρυδιών σε κάθε τρίχα ή απευθείας στο δέρμα, με ειδική κόλλα που δεν θα ερεθίσει ή επηρεάσει το δέρμα σας. Με τσιμπιδάκια τοποθετούμε σε κάθε μια από τις τρίχες για να καλύψουμε κενά δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.  Σκεφτείτε τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης θεραπείας , ένα ζευγάρι από πλούσια φρύδια δίνει την αίσθηση μιας νεότερης εμφάνισης, καλύτερης από κάθε άλλη χημική διαδικασία όπως τα τατουάζ φρυδιών που πέρα του μόνιμου, το χρώμα εξασθενεί με το χρόνο.

Τοποθέτηση Extensions βλεφαρίδες τρίχα τρίχα ή 3D
Extensions βλεφαρίδες & 3D, επιμήκυνση τρίχα τρίχα. Πιο πυκνές, πλούσιες, γυριστές, βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές σε όλες τις γυναίκες τοποθετούμε extension, k 3D βλεφαρίδες για προέκταση και πύκνωση για να έχετε σαγηνευτικό βλέμμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ

Studio Amalia Τηλέφωνο: 698 0559464
Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 19, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη
Studio Amalia

Η απώλεια φρυδιών και βλεφαρίδων, μπορεί να προκληθεί από φυσικές καταστάσεις ή από τις αντιδράσεις φαρμάκων και χημειοθεραπειών, αλωπεκία, αλλά και από τραυματισμούς. Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα φρυδια, για οποιοδήποτε από αυτούς τους λόγους, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε λύσεις για την αποκατάσταση τους, με τον πιό αισθητικό τρόπο. Φρυδια βλεφαρίδες πρόσθετα, φρυδια κολλητά χειροποίητα, θεραπευτικό τατουάζ φρυδιών. Φρυδια πρόσθετα, βλεφαρίδες!

1. Εκπαίδευση στην τεχνική όγκου: Τεχνική Volume 2D, 3D.
2. Τοποθέτηση των Extensions Βλεφαρίδων και Φρυδιών.
3. Νυφικά πακέτα προσφορών.
4. Συντήρηση

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές