Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία Προσώπου RF+Μάσκα - Aθήνα

25€ από 80€ (Έκπτωση 69%) για μία Προσφορά Λάμψης και Ανανέωσης Προσώπου με RF για έντονη Σύσφιξη με διάρκεια και μία Μάσκα με Βλαστοκύτταρα για ρυτίδες και Ενυδάτωση της επιδερμίδας διάρκειας 60 λεπτών, από το «Olotropiki Spa» στη στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία Θεραπεία Προσώπου με RF για έντονη σύσφιξη με διάρκεια και
  • Μία Μάσκα με Βλαστοκύτταρα για ρυτίδες και Ενυδάτωση της επιδερμίδας διάρκειας 60 λεπτών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

Aρωματικό Peeling+Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ 60 Λεπτών στα 16€ (-84%) πατήστε εδώ

Manicure+Pedicure στα 15€ (-63%) πατήστε εδώ

Αποτρίχωση Πόδια+Μπικίνι με κερί στα 15€ (-67%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2020.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Εύκολη πρόσβαση απο το Σταθμό Μετρό Μέγαρο Μουσικής
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2 ημέρες πριν στο 210 3633617. Ωρες επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-19:00
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Olotropiki Spa Τηλέφωνο: 210 3633617
Διεύθυνση: Βασιλίσης Σοφίας 66, Αθήνα
Website: http://www.olotropiki.gr
Olotropiki Spa

Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά!
Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε!

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.

Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Το ΟLOTROPIKI SPA υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα ευρωπαϊκά πρότυπα στο χώρο των προϊόντων Spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα. 

 

Λίγα λόγια...

  • Οι ειδικοί που ασχολούνται με τα προβλήματα των ποδιών (ποδολόγοι, ρεφλεξολόγοι) έχουν να πουν πολλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ και των ασκήσεων στα κάτω άκρα. Γιατί σε αυτά καταλήγουν όλα τα κανάλια και ...οι αντανακλαστικές ζώνες του σώματος. Το συγκεκριμένο μασάζ συνδυάζει την μάλαξη των ποδιών και δακτυλοπιέσεις ρεφλεξολογικών σημείων. Γίνεται σε γυμνά πέλματα με τη χρήση λαδιών με αιθέρια έλαια!
  • Οι σταθερές αλλά απαλές και ρυθμικές κινήσεις στο μασσάζ κεφαλής χαλαρώνουν εντάσεις και άγχος, απαλύνουν πονοκεφάλους και πόνο στα μάτια, βελτιώνουν τη συγκέντρωση και επαναφέρουν τη ζωτικότητα.
  • Όταν οι μύες της κεφαλής, της ωμικής ζώνης και του άνω τμήματος της πλάτης είναι χαλαροί, τα αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, φόβος, θυμός, εκτονώνονται. Ο νους αποκτά ξανά την αρμονία του και συντονίζεται με ότι τον περιβάλει. Απαλλασσόμαστε από τη νοητική κόπωση και γενική κατάπτωση και πλημμυρίζουμε από ευεξία
  • Αυτό το ειδικό μασάζ μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη. Ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα ενώ αυξάνει την τροχιά της κινητικότητας στον αυχένα και την ωμική ζώνη. Πόδια και χέρια ξεπρίζονται άμεσα και σε λίγα λεπτά μπορούμε να ανταποκριθούμε στης απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές