Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Σεμινάριο Ταϊλανδέζικου Μασάζ-Αθήνα

69€ από 400€ (Έκπτωση 83%) για ένα Ολοκληρωμένο, ταχύρυθμο σεμινάριο Ταϊλανδέζικου Μασάζ και εφαρμογών του, διάρκειας 15 ωρών, χορήγηση βεβαίωσης σπουδών, δωρεάν υλικά και Online μέσω SKYPE για φοιτητές στην επαρχία, από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει

 • Ολοκληρωμένο, ταχύρυθμο σεμινάριο Ταϊλανδέζικου Μασάζ και εφαρμογών του διάρκειας 15 ωρών.
 • Δυνατότητα μαθημάτων Online μέσω SKYPE για τους σπουδαστές επαρχίας.
 • Εκπαιδευτικές Ενότητες :
  • Ιστορία του Ταϊλανδέζικου Μασάζ
  • Βασικές στάσεις και κινήσεις
  • Εκπαίδευση σε περισσότερες από 100 τεχνικές
 • Χορήγηση βεβαίωσης σπουδών
 • Δωρεάν υλικά
 • Ευέλικτο ωράριο με απογευματινά τμήματα & Σαββατοκύριακα
 • Δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα, έπειτα από συνεννόηση.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Χαλαρωτικό Μασάζ 60 λεπτων στα 15€(-50%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Σεμινάριο Τεχνικών Μασάζ ή Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας στα 59€(-84%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Θεραπεία Φυσικής Ανανέωσης-Ανόρθωσης Προσώπου+φυσικό Gua Sha στα 15€(-50%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για μία Θεραπεία κατά της Kυτταρίτιδας στα 15€(-50%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Το Inner Therapies λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6953005979 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Αυτό που σήμερα ονομάζεται “ταϊλανδέζικο μασάζ” ή “ταϊλανδέζικο μασάζ γιόγκα” είναι ένα αρχαίο θεραπευτικό σύστημα που συνδυάζει την πιεσοθεραπεία, τις αρχές της ινδικής Αγιουρβέδα, και τις υποβοηθούμενες στάσεις γιόγκα.

Ο πατέρας του ταϊλανδέζικου μασάζ ήταν ένας γιατρός της Αγιουβέρδα που ονομαζόταν Jivaka Kumar Bhacca, ο οποίος θεωρείται ως ο «πατέρας της ιατρικής» στην Ταϊλάνδη.

Το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ δεν χρησιμοποιεί έλαια. Ο θεραπευόμενος παραλήπτης παραμένει ντυμένος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου υπάρχει συνεχής επαφή, η οποία κατά βάση δεν αναφέρετε σε κλασικές μαλάξεις, αλλά σε πιέσεις, τραβήγματα, τεντώματα και αναταράξεις.

Inner Therapies Τηλέφωνο: 6953005979
Διεύθυνση: Αχαρνών 51 & Ιουλιανού, Αθήνα
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Inner Therapies

Το Inner Therappies αποτελεί μια πρωτοβουλία του Θεόδωρου Σαμπατακάκη και του Φίλιππου Σάννου  και αναφέρεται στην προσωπική ανάπτυξη, στην παροχή υψηλής ποιότητας εναλλακτικών & ενεργειακών θεραπειών, στην μαντική συμβουλευτική  και γενικότερα την εξασφάλιση μιας ευτυχισμένης και επιτυχημένης ζωής.

Ο Θεόδωρος Σαμπατακάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Executive Coaching και NLP Master Practitioner και για περισσότερα από 15 χρόνια παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Coaching, Προσωπικής Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε θέματα ηγεσίας, διαπραγματεύσεων, ανάπτυξης ομάδων, αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, άγχους, επαγγελματικής σταδιοδρομίας, κ.ά.

Παράλληλα, ασκεί εναλλακτικές θεραπείες (θεραπευτική μάλαξη, θεραπεία με βεντούζες, Guasha, Shiatsu, Moxa, κ.ά.) και αρωματοθεραπεία με εφαρμογές στο σώμα, το νου και στην αισθητική.

Ο Θ. Σαμπατακάκης είναι ένας επαγγελματίας προσανατολισμένος στην επίτευξη στόχων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνει και πλήρους ικανοποίησης των πελατών.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές