Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Full Body Mασάζ 2 Ατόμων

25€ από 90€ (Έκπτωση 72%) για ένα Αntistress Full Body Μασάζ 2 Ατόμων συνολικής διάρκειας 40 λεπτών για να χαλαρώσετε και να καταπολεμήσετε το άγχος της καθημερινότητας, από το Κέντρο αισθητικής «Θέλξις» στη Θεσσαλονίκη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Ένα Αntistress Full Body Μασάζ 2 ατόμων συνολικής διάρκειας 40 λεπτών
  • Το Antistress Μασάζ είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να μειώσουν το στρες στην καθημερινή ρουτίνα τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να χαλαρώσουν το μυαλό, να ενισχύσουν τη ροή του αίματος, να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το σωματικό πόνο.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2020.
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Η προσφορά ισχύει και για γυναίκες και για άντρες.
 • Το Κέντρο αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-19:00
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 925115
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Θέλξις Τηλέφωνο: 2310 925115
Διεύθυνση: Κρώμνης 33, Τούμπα, Θεσσαλονίκη
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Θέλξις
Στο ΘΕΛΞΙΣ κάθε επίσκεψη γίνεται ένα μαγευτικό ταξίδι ομορφιάς και χαλάρωσης.

Σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο, το δέρμα σας θα δεχτεί τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών, βασισμένων στις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Η χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, αποκλειστικά για εσάς, μαζί με την άρτια γνώση για το αντικείμενο και την αγάπη για την ομορφιά, εδώ συνδυάζονται αρμονικά και προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα.

Στο ΘΕΛΞΙΣ ξέρουν τι θα πει ΘΕΛΚΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Θέλξις θα ανακαλύψετε μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς που με την μορφή των θεραπειών θα σας κάνουν να δείτε και να νοιώσετε το πρόσωπό σας και το σώμα σας διαφορετικά.

Οι θεραπείες προσώπου και σώματος είναι ότι πιο αναζωογονητικό έχετε κάνει για τον εαυτό σας ποτέ. Η αποτρίχωση το μακιγιάζ και η περιποίηση των νυχιών σας είναι οι υπηρεσίες που θα δώσουν το άψογο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας

ΘΕΛΞΙΣ....Η Ομορφιά στα καλύτερα της...!!!

Bρείτε μας στο

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές