Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεσσαλονίκη Ρεφλεξολογία Άκρων

15€ για μία αναλγητική συνεδρία Ρεφλεξολογίας μαζί με Μασάζ Ποδιών διάρκειας 35 λεπτών ή 20€ για μία αναλγητική συνεδρία Ρεφλεξολογίας σε πόδια και χέρια σε συνδυασμό με μασάζ των άκρων και χρήση αιθέριων ελαίων διάρκειας 50 λεπτών (Έκπτωση 50%), από το σύγχρονο κέντρο ΚΕ.Σ.Υ. «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Ρεφλεξολογία+Μασάζ Ποδιών
30€ 15€
Ρεφλεξολογία+Μασάζ Άκρων
40€ 20€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 15€ για μία αναλγητική συνεδρία Ρεφλεξολογίας μαζί με Μασάζ Ποδιών (Thai Foot μασάζ και Ρεφλεξολογία) διάρκειας 35 λεπτών

ή

  • 20€ για μία αναλγητική συνεδρία Ρεφλεξολογίας σε πόδια και χέρια σε συνδυασμό με μασάζ των άκρων και χρήση αιθέριων ελαίων διάρκειας 50 λεπτών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για


 Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2021. 
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το ΚΕ.Σ.Υ. λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 14:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 5 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 6947915229 - 6979122353
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
  • Η κάθε συνεδρία είναι ατομική και η επίσκεψη γίνεται από ένα άτομο ξεχωριστά.

 

Όταν η Ανατολή συναντά τη Δύση τότε η χαλάρωση γίνεται θεραπεία…!!!

 

Μία πανάρχαια αναλγητική μέθοδος, γνωστή και ως “Θεραπεία των Ζωνών” ή ‘’Aνακλαστική Zωνοθεραπεία’’ η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Βασική αρχή αυτής της μεθόδου είναι ότι το σώμα μας λειτουργεί με ενέργεια η οποία το διατρέχει από την κορυφή ως τα νύχια μέσω ενεργειακών καναλιών τα οποία αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια το ανθρώπινο σώμα και όλα τα όργανα από τα οποία είναι συντεθειμένο κυρίως στα άνω και κάτω άκρα μας. Υπάρχουν δηλαδή στα χέρια και στα πόδια, όπως επίσης και σε άλλα σημεία του σώματος (αυτιά, πρόσωπο κ.α), αντανακλαστικά σημεία και ζώνες κάθε μία από τις οποίες εντοπίζεται σε μια περιοχή του πέλματος και αντιστοιχούν σε κάθε όργανο (πχ. καρδιά, συκώτι, έντερο κτλ).          Διεγείροντας λοιπόν αυτά τα σημεία-κλειδιά μέσω δαχτυλοπιέσεων απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται η χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.Η μέθοδος επικεντρώνεται στα πέλματα (όπου καταλήγουν 7200 νευρικές απολήξεις) και σε άλλα σημεία των άκρων στα οποία έχουν εντοπιστεί αντανακλαστικά σημεία (reflex points).Το μασάζ και η άσκηση πίεσης σε κάθε περιοχή μπορεί να διεγείρει την ροή της ενέργειας του αίματος, των θρεπτικών συστατικών και των νευρικών ερεθισμάτων στην αντίστοιχη ζώνη και έτσι επιφέρεται η ανακούφιση της παθούσας περιοχής.Ο Ρεφλεξολόγος ασκεί ελεγχόμενη πίεση στα σημεία αυτά είτε με τα δάχτυλά, είτε με ξύλινα βοηθήματα. Μέσω μαλάξεων υψηλής πίεσης στο συγκεκριμένο σημείο αποκαθίσταται η λειτουργία του οργάνου και έτσι βελτιώνεται η υγεία του δέκτη.Ακόμα αποτρέπεται η εκδήλωση αρκετών νόσων σχετιζόμενων με το Στρες και το Άγχος.            Κύριος σκοπός αυτής της Εναλλακτικής μεθόδου δεν είναι μόνο η ανακούφιση και η παύση του πόνου, αλλά και η ενεργοποίηση του μηχανισμού «αυτοίασης» του οργανισμού με μια απόλυτα φυσική μέθοδο χωρίς τη χρήση φαρμάκων και χωρίς καμία πιθανότητα παρενεργειών.  

 ΟΦΕΛΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

 Η Ρεφλεξολογία μπορεί να καθαρίσει το σώμα από τοξίνες, να τονώσει το κυκλοφορικό, να συμβάλλει στην απώλεια βάρους και να βελτιώσει την υγεία των οργάνων σε όλο το σώμα. Πολλά Καθημερινά προβλήματα υγείας μπορούν να βελτιωθούν με τη βοήθεια της ρεφλεξολογία όπως: Μυϊκοί πόνοι, πόνοι των αρθρώσεων, ισχιαλγίες ,πονοκέφαλος και ημικρανίες, πονόδοντος ,γαστρεντερολογικές διαταραχές (ΓΟΠ, δυσκοιλιότητα, κολίτιδα κτλ), χαμηλός μεταβολισμός , προβλήματα στην διαδικασία της πέψης ,εύκολη κόπωση, αϋπνία, αίσθημα κακής διάθεσης, κατάθλιψη κ.α..Σύμφωνα με μελέτες η Ρεφλεξολογία μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα ορμονικών διαταραχών, γυναικολογικών προβλημάτων ακόμα και αναπνευστικών προβλημάτων (δύσπνοια) καθώς επίσης μέσω της συστηματικής θεραπείας μπορεί να μειώσει αξιοσημείωτα τα επίπεδα άγχους και του στρες.

 

Κέντρο Σωματικής Υγείας Τηλέφωνο: 6947915229 - 6979122353
Διεύθυνση: Εμμ. Σουανίδη 2 544 53 (Όπισθεν Ι.Κ.Α. Τούμπας) Θεσσαλονίκη
Κέντρο Σωματικής Υγείας

Το ΚΕ.Σ.Υ. είναι ένα σύγχρονο κέντρο στη Τούμπα Θες/νικης που προσφέρει Υπηρεσίες Μασάζ (Αναλγητικό,  Χαλαρωτικό, Αθλητικό, Βεντούζες, Μασάζ προσώπο, Μασάζ για εγκύους, Αρωματοθεραπεία, Μασάζ  για βρέφη&παιδιά κ.α.), Ρεφλεξολογίας και Βίο-Συντονισμού (Αξιολόγηση και εναρμόνιση του οργανισμού).

Ιδιοκτήτης είναι ο Ιωαννίδης Παναγιώτης Πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος & Μασέρ WmF, Βιοσυντονιστής ΒΜ και Εισηγητής Επιμορφωτικών Σεμιναρίων σε Συλλογικό & Ατομικό επίπεδο.

 

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές