Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Αδυνάτισμα|Κυτταρίτιδα Αθήνα

20€ για μία Συνεδρία για την αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους και της Κυτταρίτιδας διάρκειας 40 λεπτών ή 80€ για 5 Συνεδρίες (Έκπτωση 50%), από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα! Αδυνατίστε άμεσα 5 - 8 πόντους από κοιλιά, μέση, γοφούς, γλουτούς, μηρούς και σύσφιξη στα αντίστοιχα σημεία με ένα μόνο πακέτο συνεδριών με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας λεμφικής αποσυμφόρησης για γυναίκες και άνδρες!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
1 Συνεδρία
40€ 20€
5 Συνεδρίες
160€ 80€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μια συνεδρία για την αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους και της Κυτταρίτιδας με εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό διάρκειας 40 λεπτών στα 20€ απο 40€

ή

 • 5 συνεδρίες για την αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους και της Κυτταρίτιδας με εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό διάρκειας 40 λεπτών στα 80€ απο 160€
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Χαλαρωτικό Μασάζ 60 λεπτων στα 15€(-50%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Σεμινάριο Τεχνικών Μασάζ ή Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας στα 59€(-84%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Θεραπεία Φυσικής Ανανέωσης-Ανόρθωσης Προσώπου+φυσικό Gua Sha στα 15€(-50%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για μία Θεραπεία κατά της Kυτταρίτιδας στα 15€(-50%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Το Inner Therapies λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6953005979 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Άμεση αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους & Κυτταρίτιδας με εξειδικευμένο εξοπλισμό

Άμεση αντιμετώπιση τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με εξειδικευμένο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας λεμφικής αποσυμφόρησης  για γυναίκες και άνδρες.
Άμεση σύσφιξη ! Λιποδιάλυση, σύσφιξη, ανάπλαση – ανανέωση κυττάρων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Λείανση της όψης φλούδας πορτοκαλιού της Κυτταρίτιδας.

Περιοχή εφαρμογής : κοιλιά,  μηροί, γλουτοί, γοφοί, γάμπες μέση για άμεσο ανασχηματισμό του σώματος σας.

 • Καταπολέμηση 2ου βαθμού κυτταρίτιδας
 • ‘Αμεσο τοπικό Αδυνάτισμα – Μείωση επιδερμικής χαλάρωσης
 • Διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με υπέρυθρες για ανάπλαση δέρματος
 • Αύξηση της μεταβολική δραστηριότητας , απώλεια λίπους και αναζωογόνηση της επιδερμίδας
 • Βελτίωση αρτηριακής, φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας

Επιπρόσθετα για αθλητές : μείωση του λίπους στην κοιλιά και ανάδειξη του ανάγλυφου του σώματος (six pack). Για γυναίκες ανάδειξη των γλουτών, εξαφάνιση ατελειών.

Αποδεδειγμένη μείωση 5 – 8 πόντων από την κοιλιά, τη μέση και τους γοφούς.

Inner Therapies Τηλέφωνο: 6953005979
Διεύθυνση: Αχαρνών 51 & Ιουλιανού, Αθήνα
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Inner Therapies

Το Inner Therappies αποτελεί μια πρωτοβουλία του Θεόδωρου Σαμπατακάκη και του Φίλιππου Σάννου  και αναφέρεται στην προσωπική ανάπτυξη, στην παροχή υψηλής ποιότητας εναλλακτικών & ενεργειακών θεραπειών, στην μαντική συμβουλευτική  και γενικότερα την εξασφάλιση μιας ευτυχισμένης και επιτυχημένης ζωής.

Ο Θεόδωρος Σαμπατακάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Executive Coaching και NLP Master Practitioner και για περισσότερα από 15 χρόνια παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Coaching, Προσωπικής Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε θέματα ηγεσίας, διαπραγματεύσεων, ανάπτυξης ομάδων, αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, άγχους, επαγγελματικής σταδιοδρομίας, κ.ά.

Παράλληλα, ασκεί εναλλακτικές θεραπείες (θεραπευτική μάλαξη, θεραπεία με βεντούζες, Guasha, Shiatsu, Moxa, κ.ά.) και αρωματοθεραπεία με εφαρμογές στο σώμα, το νου και στην αισθητική.

Ο Θ. Σαμπατακάκης είναι ένας επαγγελματίας προσανατολισμένος στην επίτευξη στόχων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνει και πλήρους ικανοποίησης των πελατών.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές