Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

60€ για μια συνεδρία Κρυολιπόλυσης επιλογής απο: Κέντρο Κοιλιάς ή Κέντρο στομαχιού ή Κέντρο μέσης ή 70€ για μία συνεδρία Κρυολιπόλυσης επιλογής απο: Κέντρο Κοιλιάς και Στομαχιού ή Πλαϊνά Κοιλιάς ή πλαινά Μέσης ή πλαινά Πλάτης ή Γλουτοί ή Μηροί ή Χέρια και Δώρο μια συνεδρία Λεμφικού Μηχανήματος για αποτοξίνωση και αύξηση του μεταβολισμού, (Έκπτωση 70%)! Αφαιρέστε το Τοπικό Πάχος οριστικά με μία Επαναστατική, μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαναρρόφησης, από το Ινστιτούτο αισθητικής «Πολύτιμη Ομορφιά» στη Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης με μία κεφαλή
200€ 60€
Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης με δύο κεφαλές
220€ 70€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Mια συνεδρία Λιποαφαίρεσης με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης συνολικής διάρκειας 45 λεπτών (με μία κεφαλή) και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα απο: Κέντρο Κοιλιάς ή Κέντρο στομαχιού ή Κέντρο μέσης στα 60€ απο 200€ και
    • Δώρο μια συνεδρία Λεμφικού Μηχανήματος για αποτοξίνωση και αύξηση του μεταβολισμού

ή

  • Mια συνεδρία Λιποαφαίρεσης με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης συνολικής διάρκειας 45 λεπτών (με δύο κεφαλές) και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα απο: Κέντρο Κοιλιάς και Στομαχιού ή Πλαϊνά Κοιλιάς ή πλαινά Μέσης ή πλαινά Πλάτης ή Γλουτοί ή Μηροί ή Χέρια στα 70€ απο 220€ και 
    • Δώρο μια συνεδρία Λεμφικού Μηχανήματος για αποτοξίνωση και αύξηση του μεταβολισμού
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει για 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού σας.
  • H προσφορά ισχύει για Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Η προσφορά αφορά τις μεσαίες κεφαλές του μηχανήματος.
  • Το Ινστιτούτο Αισθητικής λειτουργεί καθημερινά απο τις 11:00 έως 20:30.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 4 ημέρες πρίν και για ακύρωση συνεδρίας τουλάχιστον 1 ημέρα πρίν στο 2310 558777. Ώρες επικοινωνίας: 17:00-20:00.
  • Η προσφορά τρέχει στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του Ινστιτούτου Πολύτιμη Ομορφιά και ισχύει για άτομα που δεν έχουν εκμεταλλευτεί στο παρελθόν καμία προσφορά του καταστήματος καθώς και για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Περιγραφή Θεραπείας:

  • Επιλέγεται η περιοχή με το περίσσειο τοπικό λίπος.
  • Εφαρμόζονται δύο κεφαλές, ασκώντας αρνητική πίεση - αναρρόφηση (vacuum) και ψύξη ταυτόχρονα από -5 έως -10 °C.
  • Αύτη η ελεγχόμενη, επιλεκτική ψύξη έχει σαν αποτέλεσμα να υποδομούνται μονό τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα αφήνοντας τους γύρω ιστούς ανέπαφους.
  • Η μέθοδος είναι ανώδυνη και τελείως ακίνδυνη.
  • Το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του η στις υποχρεώσεις του.
  • Χρειάζονται 3 συνεδρίες (της μιας ώρας και μια συνέδρια ανά μήνα) για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
  • Η μέθοδος δεν απαιτεί κάποια αυστηρή δίαιτα αλλά προσεγμένη διατροφή.

Δεν συνίσταται σε παχύσαρκα άτομα ούτε αντικαθιστά τον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που έχουν λίγο περιττό λίπος σε συγκεκριμένα σημεία και η γυμναστική ή διατροφή από μόνες τους δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Η Θεωρία της

Η Κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης, για την μείωση των λιποκυττάρων που βασίζεται στην ψύξη τους. Η μέθοδος αυτη ανακαλύφθηκε στην Αμερική μετά από έρευνες στα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της Μασαχουσέτης, όπου διαπιστώθηκε ότι τα λιποκύτταρα σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες έχουν διαφορετική συμπεριφορά και ευαισθησία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η ελεγχόμενη ψύξη σε περιοχές που παρουσιάζουν επιπλέον εναπόθεση τοπικού λίπους, να προκαλεί την συρρίκνωση και την αποσύνθεση τους με φυσικό επακόλουθο την αποβολή τους από τον οργανισμό μέσω του μεταβολισμού τις επόμενες μέρες.

 

Πολύτιμη Ομορφιά Τηλέφωνο: 2310 558777
Διεύθυνση: Ιωνίας 2, Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη
Website: http://www.politimiomorfia.gr
Πολύτιμη Ομορφιά
Η ομορφιά είναι πολύτιμη, γιατί χαρίζει δύναμη, αυτοπεποίθηση, ανοίγει δρόμους και οδηγεί στην εσωτερική ισορροπία και την επιτυχία! Γι' αυτό είναι πολύτιμο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε την περιποίηση που του αξίζει. Μ' αυτή τη σκέψη δημιουργήθηκε το ινστιτούτο αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά. Ένας παντοδύναμος χώρος ομορφιάς και ευεξίας που συνδυάζει τη πολύχρονη εμπειρία και την άψογη εξυπηρέτηση. Το ζεστό περιβάλλον, οι διπλωματούχοι αισθητικοί (απόφοιτοι τει), η ποιοτική και η γρήγορη εξυπηρέτηση καθώς και οι προσιτές τιμές του ινστιτούτου μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Μέλημα μας να έρχεστε και να φεύγετε από εδώ με το χαμόγελο και μην ξεχνάτε ότι είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με ειλικρίνεια σε όλες τις τυχόν απορίες που έχετε και να βοήσουμε τον καθένα η την καθεμιά από εσάς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που σας απασχολεί. Μια επίσκεψη για γνωριμία θα είναι αρκετή για να σας πείσει.

Στο χώρο μας η γκάμα των θεραπειών εκτός από Laser Αλεξανδρίτη, το IPL(LASER-αποτρίχωση) και την ηλεκτρόλυση (ριζική με βελόνα) περιλαμβάνει αισθητική σώματος με σύγχρονες θεραπείες (όπως υπέρηχοι, ενδοδερμικό μασάζ, SCHEMA therapy, TEI SYSTEM, κ.α.), αισθητική προσώπου (όπως cadiovital, lifting, μεσοθεραπεία, φωτοανάπλαση, οξέα MURAD κ.α.) καθώς και θεραπείες spa (όπως HOT-STONES, σοκολατοθεραπεία, θεραπεία χρυσού, μασάζ αρωματοθεραπείας). Σε σας μένει να μας επιλέξετε και απολαύστε ξένοιαστες στιγμές. Με φωτεινό, βελούδινο δέρμα απαλλαγμένο από τρίχες.

Το μόνο που μένει είναι να επισκεφθείτε το χώρο και να ταξιδέψετε μέσα από μεθυστικές μυρωδιές, χαλαρωτική μουσική και απαλά χρώματα σε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας!!!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές