Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Κολωνάκι Full Body Μασάζ 2 Ατόμων 60' σε Σουίτα

Κολωνάκι 40€ από 160€ (Έκπτωση 75%) για ένα Full Body VIP Golden Μασάζ 2 Ατόμων διάρκειας 50 λεπτών σε ειδική Σουίτα που περιλαμβάνει: Μυοχαλαρωτικό Μασάζ με Ζεστό Λάδι, Φύλλα Χρυσού, Τζίντζερ και Πρωτεΐνες Μεταξιού και ένα Μασάζ Προσώπου και Κεφαλής διάρκειας 10 λεπτών! Mία πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης και Χαλάρωσης, στον πολυτελή χώρο του «Elite Spa»!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Full Body VIP Golden Μασάζ 2 Ατόμων διάρκειας 60 λεπτών, που γίνεται σε σουίτα (διπλή καμπίνα) και περιλαμβάνει:

    • Μυοχαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών με Ζεστό Λάδι, Φύλλα Χρυσού, Τζίντζερ, & Πρωτεΐνες Μεταξιού

    • Μασάζ Προσώπου & Κεφαλής διάρκειας 10 λεπτών

      • Μία ολοκληρωμένη πρόταση αναζωογόνησης και ευεξίας, που περιλαμβάνει μυοχαλαρωτικό μασάζ με ζεστό λάδι, φύλλα χρυσού, τζίντζερ, & πρωτεΐνες μεταξιού. Περιλαμβάνει μασάζ προσώπου και κεφαλής, που θα σας ανακουφίσει από πονοκεφάλους.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για ένα Full Body Μασάζ 60' στα 21€ ή για ένα Full Body Μασάζ 50'+Peeling 15' στα 24€(-75%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • H προσφορά ισχύει έως 31/05/2019Με εξαίρεση τις ημερομηνίες  28/1/2019 έως 1/03/2019.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα ταυτόχρονα σε ειδική σουΐτα.
  • Το Elite Spa λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-21:00 και Σάββατο 11:00-20:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 7251874
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

Απολαύστε μια πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης με ένα full body μασάζ με αιθέρια έλαια για εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι σε υπερπολυτελή σουίτα. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια επαγγελματία μασέρ για ένα θεραπευτικό, μυοχαλαρωτικό μασαζ για την απόλυτη χαλάρωση.

Αρωματοθεραπεία: Ολιστικό μασάζ που χρησιμοποιεί τη δύναμη και τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Αρώματα που σας ταξιδεύουν σε συνδυασμό με ζεστό αμυγδαλέλαιο σας προσφέρουν τέλεια χαλάρωση και αναζωογόνηση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λετουργίες.

Elite Spa Τηλέφωνο: 210 7251874
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι
Elite Spa

Καλωσορίσατε στον χώρο μας για ένα ταξίδι στην ΑΡΜΟΝΙΑ της ψυχής και του σώματος.

Ξεκινήστε την επίσκεψή σας στo Elite Harmony Spa, χαλαρώνοντας στον ανακαινισμένο πολυτελή χώρο, στην καρδιά της Αθήνας. Σχεδιασμένος για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του σύγχρονου άνδρα. Ένας χώρος άψογης αισθητικής, γεμάτος ζεστασιά και φροντίδα.

Κάθε θεραπεία στον χώρο μας είναι μία ολιστική προσέγγιση για την αναγέννηση του πνεύματος και του σώματος. Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, διαφορετικά είδη μασάζ, καθώς και ειδικά πακέτα διαμορφωμένα για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, πακέτα για ζευγάρια και για τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας.

Οι τεχνικές χειρονακτικού μασάζ διεγείρουν και αποτοξινώνουν απαλά σε συνδυασμό με τις αναγνωρισμένες σειρές περιποίησης προσώπου και σώματος, οι οποίες αποτελούν την βάση για την υψηλής ποιότητας περιποίηση με φυτικά και βιολογικά προϊόντα που προσφέρουν την θεραπευτική τους δράση.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στο μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων που σας προσφέρει το Elite Harmony Spa, απολαύσετε την αρμονία της ψυχής και του σώματος σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές