Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών - Αθήνα

65€ από 250€ (Έκπτωση 74%) για 2 Επισκέψεις για Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με τη μέθοδο Τρίχα-Τρίχα, με προϊόντα γαλλικής προέλευσης διάρκειας 3- 4 χρόνων, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για πολύ φυσικό αποτέλεσμα, από τους επαγγελματίες του ''Venus Style'' δίπλα στο σταθμό Βικτώρια!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 2 Επισκέψεις Ημιμόνιμου Τατουάζ Φρυδιών με τη μέθοδο Τρίχα-Τρίχα διάρκειας 3-4 χρόνων 

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το Venus Style λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ. με 20:00 μμ. Σάββατο κατόπιν συνεννόησης
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 4-5 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2108832551 και 2108236825.
  • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1ημέρα πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Το μόνιμο μακιγιάζ, είναι η λύση για τις γυναίκες που βρίσκουν πολύ ελκυστική την ιδέα να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τέλεια σχηματισμένα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειάζονται τα σύνεργα του μακιγιάζ για να το πραγματοποιήσουν!Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στις πιο δυσανεκτικές & προβληματικές επιδερμίδες με εγγυημένη ασφάλεια, ανώδυνα, εύκολα & γρήγορα και το χρωματολόγιο καθορίζεται με βάση τα φυσικά χρώματα της κάθε γυναίκας για όσο έντονο ή διακριτικό αποτέλεσμα επιθυμείτε!

 

Για να δείτε τις προσφορές για:

 Καθαρισμό+Ενυδάτωση από 10€(-93%) πατήστε εδώ

 Τοποθέτηση Βλεφαρίδων στα 25€(-69%) πατήστε εδώ

 Θεραπεία Προσώπου από 11€(-87%) πατήστε εδώ

Συνδιαστική θεραπεία Θερμολιποδιάλυσης και Κρυολιποδιάλυσης από 24€ (-66%) πατήστε εδώ

 

Venus Style Τηλέφωνο: 2108832551 - 2108236825 - 6946314110
Διεύθυνση: Πατησίων 116 Αθήνα Αττική
Venus Style

Tο ινστιτούτο αισθητικής των περισσοτέρων επωνύμων γυναικών, Venus Style, της Έφης Κορφιάτη, είναι ένα από τα πιο γνωστά κέντρα αισθητικής της Αθήνας όχι μόνο για την διάρκεια λειτουργίας του - 35 χρόνια!! - αλλά και για τις … «μαγικές» του υπηρεσίες. Υπηρεσίες που στηρίζονται στη γνώση, την πείρα, και την αγάπη για την Ομορφιά! Από τα σαλόνια του έχουν προσφερθεί άριστες υπηρεσίες ομορφιάς σε πολλές γενιές, γνωστών και μη, γυναικών της Αθήνας.

Σήμερα, ανανεωμένο και εξοπλισμένο με νέας τεχνολογίας πιστοποιημένα μηχανήματα και προσωπικό πάντα άριστα εκπαιδευμένο, εξακολουθεί να παρέχει της ίδιας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς σε γυναίκες που πραγματικά θέλουν να δείχνουν αλλά και να είναι όμορφες και περιποιημένες κάθε στιγμή!

Υπηρεσίες:
- Περιποιήσεις προσώπου και σώματος με Botox, βιταμίνη ή κολλαγόνο.
- Βαθύς καθαρισμός προσώπου με μάσκες και πηλινγκ που αφαιρει τα νεκρά κύτταρα και με αμπούλες που διεισδύουν στο πρόσωπο.
- Face lifting με ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για σύσφιξη με αμπούλες Botox ή κολλαγόνο ή βιταμίνη και με κρέμες τονωτικές και θρεπτικές ή μάσκες οξυγόνου κολλαγόνου.
- Άμεσο αδυνάτισμα τοπικό ή ολικό, διάλυση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη με επαλείψεις από ginger, φύκια, be slim, ελαστικοθεραπείες με προηγμένα μηχανήματα.
- Ανώδυνη αποτρίχωση ριζική σε πρόσωπο και σώμα με ηλεκτρόλυση, ενζυμο, ακτίνα φωτός, μέλι ή Χαλαουα
- Hot stones
- Φρύδια ημιμονιμα και περίγραμμα χειλιών για 10 χρόνια
- Επικάλυψη ραβδώσεων με σύσφιξη ή με ημιμόνιμο μακιγιάζ
- Αύξηση και μείωση γάμπας
- Φωτοανάπλαση
- Τεχνητό μαύρισμα
- Φυτευτές βλεφαρίδες

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές