Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία Triple Action Hyaluronic - Ελληνικό

9€ από 60€ ( Έκπτωση 85%) για μια Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και αναδόμησης με την επαναστατική θεραπεία Triple Action Hyaluronic, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο κατάστημα στο Μετρό Ελληνικού!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει: 

  • Μια Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναδόμησης με την επαναστατική θεραπεία Triple Action Hyaluronic

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

3 Θεραπείες Κρυολιπόλυσης στα 50€(-92%) πατήστε εδώ

Θεραπεία Κρυολιπόλυσης+2 Θεραπείες Λεμφικής Αποσυμφόρησης στα 30€ (-90%) πατήστε εδώ

Ετήσιο Πρόγραμμα Απεριόριστων Επισκέψεων Οριστικής Αποτρίχωσης Προσώπου-Σώματος από 30€ (-92%) πατήστε εδώ

16 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 100€ (-93%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018. 
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.
  • Το κέντρο αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή απο τις 10:00 έως τις 20:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα Metro Beauty Ελληνικού: 210 9646600, 210 9635300 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  •  και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι ανα χρήστη. 
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

TripleActionHyaluronic - Θεραπεία προσώπου που επαναφέρει την χαμένη λάμψη και υγρασία

Περιέχει ορό υψηλής περιεκτικότητας σε α-υδροξυοξέα τα οποία αναζωογονούν και δίνουν φωτεινότητα στην επιδερμίδα αφήνοντας την καθαρή για τα επόμενα στάδια της θεραπείας. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και πανθενόλες.

Ο πρωτοποριακός ορός για πρόσωπο και λαιμό πλούσιος σε χαλκό ,  ψευδάργυρο ,  πυρίτιο , σίδηρο και μαγνήσιο , εκχύλισμα φτέρης , λιναρόσπορου και υαλουρονικό οξύ , βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας απαλύνει τις ρυτίδες κα ενισχύει την διαδικασία επούλωσης των κυττάρων .

Η μάσκα περιέχει εκχύλισμα κόκκινης αμπέλου πλούσιο σε φλαβονοειδή ανθοκυάνες και ταννίνες . Οι ταννίνες βοηθούν στην σύνθεση νεοκολλαγόνου βοηθώντας στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος .

Τα λιποσώματα και η βιταμίνη  C και Ε που υπάρχουν στην θεραπεία αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας κι την κάνουν να είναι απαλή και στιλπνή για αρκετό καιρό.

Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της με φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Έτσι το πρόσωπό σας γίνεται λείο και απαλό  αποκαλύπτοντας όλη τη φυσική του λάμψη.

Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. 

Metro Beauty Laser & Spa Τηλέφωνο: 210-9646600, 210-9635300
Διεύθυνση: Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (Μετρό Ελληνικού)
Website: http://www.metrobeauty.gr/
Metro Beauty Laser & Spa

Όταν ακούμε την μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό.
Όταν το spa ενώνεται με το φως,το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το FengShui Spa.


Όταν αυτά βρίσκονται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa


Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.


Όμως δεν σταματάμε εκεί. Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε θεραπείες ανάπλασης και αποτρίχωσης βασισμένες στην δύναμη του παλμικού φωτός (IPL Laser) αλλά και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, το τοπικό πάχος, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη.


Και φυσικά θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, από το έμπειρο προσωπικό μας.

Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, 1ο κατάστημα δίπλα στο εμπορικό κέντρο Metro Mall (στάση μετρό Αγ.Δημήτριος) και 2ο κατάστημα στην έξοδο της στάσης μετρό Ελληνικό,  με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές