Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Spa Relax Antistress Massage 30' - Κολωνάκι

7€ από 25€ (Έκπτωση 72%) για Spa Relax Antistress Massage Σώματος διάρκειας 30 λεπτών για Άνδρες και Γυναίκες! Προσφέρεται και γνήσιος, ελληνικός, φυσικός και βιολογικός χυμός αλόης Kaloe σε 4 διαφορετικές γεύσεις (λεμόνι, φράουλα, μαστίχα, κρόκο), για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, στoν ολοκαίνουργιο χώρο της «Kaloe Life» στο Κολωνάκι πλησίον στάσης μετρό 'Σύνταγμα'!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Spa Relax Antistress Massage Σώματος διάρκειας 30 λεπτών για Άνδρες και Γυναίκες

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.
  • Το κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00 - 16:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 211 0121114 και ώρες επικοινωνίας 10:00 - 18:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Για την συνολική εμπειρία αναζωογόνησης. Πριν από την συνεδρία σας φροντίζουμε να σας αποτοξινώσουμε και εσωτερικά προσφέροντάς σας τον γνήσιο, ελληνικό, φυσικό, βιολογικό χυμό αλόης Kaloe σε 4 διαφορετικές γεύσεις (λεμόνι, φράουλα, μαστίχα, κρόκο).

Οι θεραπευτές του Kaloe Life αναλαμβάνουν να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με ένα βαθύ αρωματικό μασάζ σε όλο σας το σώμα που θα σας ανακουφίσει και θα σας απομακρύνει από τα άγχη της καθημερινότητας. Το μόνο που έχετε να κανετε είναι να ξαπλώσετε στο άνετο spa κρεβάτι μας, να κλείσετε τα μάτια και να αφεθείτε σε μια μοναδική premium εμπειρία που θα αποκαταστήσει την επαφή με το σώμα σας.

Γιατί να επιλέξετε το Spa Relax Antistress Massage του Kaloe Life:
- Για την πολυετή εμπειρία των θεραπευτών μας στις υπηρεσίες χαλάρωσης
- Για το όμορφοάνετο και ασφαλές περιβάλλον. Το Kaloe Life κινείται σε minimal-urban διακοσμητικά μονοπάτια, ακολουθεί reiki μουσικούς ήχους, διατηρεί την θερμοκρασία σε άνετα επίπεδα και τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής.
- Για την αγνότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι φυτικά, πλούσια σε ενεργά εκχυλίσματα αλόης, χωρίς parabens και άλλα επικίνδυνα χημικά και, φυσικά, cruelty free.

Kaloe Life Τηλέφωνο: 211 0121114
Διεύθυνση: Ζαλόκωστα 9 & Κριεζώτου Κολωνάκι - 1ος Όροφος
Website: https://www.facebook.com/kaloelife/?fref=ts
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Kaloe Life

Στα κέντρα της Kaloe life η υγεία και η ομορφιά μαζί με τα κορυφαία προϊόντα της Kaloe αντιμετωπίζονται ολιστικά λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον παράγοντα του συναισθήματος αλλά και της κοινωνικής ζωής.

Στα Kaloe life γνωρίζοντας τα παραπάνω δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα, με βασικούς άξονες τη σωστή διατροφή, την φυσική δραστηριότητα αλλά και την επιστήμη της κοσμετολογίας.  Μέσω του Life and Diet Coaching, εστιάζουμε στην διατροφική εκπαίδευση του μυαλού, με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών και της διατροφικής συμπεριφοράς.

Δίπλα σας σε όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται πάντα, ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (αισθητικοί, διαιτολόγοι καθώς και ψυχολόγοι).

Στόχος είναι να ανακαλύψετε τα κρυφά εμπόδια που αναπτύσσετε οι ίδιοι και σας εμποδίζουν από την άνθηση του πιο όμορφου εαυτού σας, να μάθετε να θέτετε στόχους καταδικασμένους να πετυχαίνουν, να επανακτήσετε τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων σας και να μάθετε μια σειρά από τεχνικές.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε ακόμη περισσότερα κατά την επίσκεψη σας στο χώρο της εταιρείας μας!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές