Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ολοκληρωμένη Περιποίηση Προσώπου με ZEITGARD 1 & 2 - Παλαιό Φάληρο

25€ από 150€ (Έκπτωση 83%) για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και μία Περιποίηση κατά της γήρανσης της επιδερμίδας, με μία εφαρμογή με την καινοτόμο συσκευή αντιγηραντικής περιποίησης ZEITGARD 1 & 2! Από το εξειδικευμένο προσωπικό της «LR Health & Beauty» στο Παλαιό Φάληρο με εύκολη πρόσβαση από την στάση τραμ 'Εδέμ'!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένας Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου και μία Περιποίηση κατά της γήρανσης της επιδερμίδας, με μία εφαρμογή με την καινοτόμο συσκευή αντιγηραντικής περιποίησης ZEITGARD 1 & 2 συνολικής διάρκειας 30 λεπτών

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Εύκολη πρόσβαση απο στάση τραμ''Εδέμ''
  • Το LR Health&Beauty λειτουργεί κατόπιν ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 6936323587, και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση καθώς και για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Καθαρισμός προσώπου σε νέα διάσταση
Λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα σε ένα μόνο λεπτό με τη Συσκευή Καθαρισμού ZEITGARD! Η καινοτόμος ηλεκτρική Συσκευή Καθαρισμού προσώπου εξελίσσει τον κλασικό καθαρισμό προσώπου. Ο καθαρισμός είναι 10 φορές αποτελεσματικότερος αφαιρώντας το μακιγιάζ και άλλα υπολείμματα, χωρίς να καταπονεί την επιδερμίδα. Οι στρογγυλεμένες ίνες στο βουρτσάκι, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την LR, παραμένουν σε άψογη κατάσταση από άποψη υγιεινής για έως και 3 μήνες χάρη στην αντιβακτηριακή δράση του δραστικού συστατικού Microsilver BG™. Γιατί το Microsilver BG™ λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας: μειώνει τα βακτήρια και αποτρέπει τον εκ νέου σχηματισμό τους.

Η καινοτόμος Συσκευή Καθαρισμού ZEITGARD φέρνει επανάσταση στον κλασικό καθαρισμό προσώπου. Είναι πιο αποτελεσματική από τον καθαρισμό του προσώπου με το χέρι και ιδιαίτερα απαλή με την επιδερμίδα.
Το βουρτσάκι της ηλεκτρικής συσκευής σε συνδυασμό με την ειδικά αναπτυγμένη υφή των προϊόντων καθαρισμού δημιουργεί ένα λεπτό «πλέγμα», που παγιδεύει και αφαιρεί τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα σας προετοιμάζεται ιδανικά για την επακόλουθη περιποίηση προσώπου. Η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται, γίνεται πιο λεία και λαμπερή – ένα ζήτημα σημαντικό για γυναίκες και άνδρες!

Ένα σύστημα, που έχει μελετηθεί ως την τελευταία λεπτομέρεια: οι ίνες στο ταλαντευόμενο βουρτσάκι καθαρίζουν την επιδερμίδα ακόμα και από έντονες ακαθαρσίες: η ειδικά προσαρμοσμένη υφή των προϊόντων καθαρισμού παγιδεύει τις ακαθαρσίες σε ένα «πλέγμα», με αποτέλεσμα μία ορατά και μόνιμα βελτιωμένη όψη της επιδερμίδας. Οι ίνες στο ταλαντευόμενο βουρτσάκι της Συσκευής Καθαρισμού ZEITGARD ταλαντεύονται έως και 7.000 φορές το λεπτό! Οι στρογγυλεμένες ίνες γλιστρούν στην επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνουν απαλά αλλά αποτελεσματικά τα υπολείμματα με αποτέλεσμα πιο λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Μοναδική εξειδικευμένη φροντίδα κατά της γήρανσης της επιδερμίδας
Το ZEITGARD 2 αποτελεί τον συνδυασμό τριών φημισμένων δερματολογικών τεχνικών σε μία θεραπεία. Στο πρώτο βήμα, χάρη στην θερμότητα, διαστέλλονται οι πόροι της επιδερμίδας. Το δέρμα σας είναι τώρα έτοιμο να δεχτεί και να απορροφήσει τα ενεργά συστατικά φροντίδας στα πιο βαθειά στρώματα του δέρματος, συγκριτικά με τις δυνατότητες μιας κοινής κρέμας προσώπου. Κατόπιν, μέσω της διαδικασίας της ψύχρανσης, οι πόροι συστέλλονται, αιχμαλωτίζοντας μέσα τα συστατικά αντιγήρανσης, τα οποία μπορούν τώρα να ξετυλίξουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων τους στο εσωτερικό του δέρματος. Συμπληρωματικά στην θεραπεία θέρμανσης – ψύχρανσης, το ZEITGARD 2 χρησιμοποιεί επιπλέον μια λειτουργία δόνησης, η οποία μεταφέρει τα ενεργά συστατικά βαθύτερα μέσα στο δέρμα και εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφησή τους. Η επιδερμίδα τονώνεται άμεσα και αποκτά λεία και νεανική όψη.

LR Health & Beauty Τηλέφωνο: 6936323587
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 Παλαιό Φάληρο (Γυάλινο Κτήριο 6ος όροφος απέναντι από την στάση τραμ Εδεμ)
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
LR Health & Beauty

Η LR είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Εταιρίες Άμεσης Προώθησης στον Κόσμο.Από την ίδρυσή της, το 1985, η LR επιτυγχάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Η επιτυχία της LR βασίζεται σε μοναδικούς παράγοντες Επιτυχίας, Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη και ένα ξεκάθαρο Όραμα. Σήμερα, 30 χρόνια μετά από την ίδρυση της εταιρείας, το όνομα LR έχει καθιερωθεί ως σύμβολο Ευεξίας και Ομορφιάς σε 32 χώρες διεθνώς. Κάθε χρόνο διανύουμε έναν εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Περίπου 300.000 ανεξάρτητοι Συνεργάτες δημιουργούν τη δική τους επιχείρηση σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές