Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

2 Μεσοθεραπείες Προσώπου - Κολωνάκι

35€ από 320€ (Έκπτωση 89%) για 2 Ολοκληρωμένες Μεσοθεραπείες Προσώπου με Micro Needle Roller System Τριών Φάσεων Διάρκειας 60 λεπτών! Δείτε τον ομορφότερο εαυτό σας να ανθίζει απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας και ομορφιάς που θα σας χαρίσει τονωμένη, απαλή, νεανική και ενυδατωμένη επιδερμίδα! Προσφέρεται και φυσικός βιολογικός χυμός αλόης με Μαστίχα Χίου για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, στoν ολοκαίνουργιο χώρο της «Kaloe Life» στο Κολωνάκι πλησίον στάσης μετρό 'Σύνταγμα'!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 2 Ολοκληρωμένες Μεσοθεραπείες Προσώπου Τριών Φάσεων διάρκειας 60 λεπτών

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονι

ού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.      
  • Το κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00 - 16:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 211 0121114 και ώρες επικοινωνίας 10:00 - 18:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

TRIACTIVE MESOTHERAPY TREATMENT
Η TRIACTIVE MESOTHERAPY TREATMENT είναι μια ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία προσώπου τριών φάσεων, πλούσια σε φυσικά και βιοτεχνολογικά συστατικά τα οποία ενυδατώνουνθρέφουναναπλάθουν και συσφίγγουν το δέρμα και καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας.

Αποτελεί την πλέον φυσική και ανώδυνη µέθοδο ανάπλασης για κάθε τύπο δέρµατος χωρίς τις παρενέργειες αντίστοιχων µηχανικών µεθόδων.

1η φάση:  Βαθιά ενυδάτωση, Ενεργοποίηση των Φυσικών Ενυδατικών Μηχανισµών του Δέρµατος.
Στην φάση αυτή παρέχουμε στο δέρμα συστατικά που μειώνουν τη διαδερμική απώλεια ύδατος, στηρίζουν τους  φυσικούς παράγοντες που συγκρατούν το νερό της κεράτινης στιβάδας και ευνοούν την ελαστικότητα του δέρματος.

  Η φάση αυτή έχει σαν στόχο την βαθιά ενυδάτωση αλλά και την ενεργοποίηση των φυσικών ενυδατικών µηχανισµών του δέρµατος. Περιέχει Liposomes, μια ειδική μορφή φωσφολιπιδίων, τα οποία περιέχουν στον πυρήνα τους ενυδατικά συστατικά,που αποδεσμεύονται σταδιακάΈχει ενισχυθεί με Cromoistσυστατικό που περιέχει μια υδρολυμένη πρωτεΐνη βρώμης, η οποία, μειώνει τη διαδερμική απώλεια ύδατος, στηρίζει τους  φυσικούς παράγοντες που συγκρατούν το νερό της κεράτινης στιβάδας και ευνοεί την ελαστικότητα του δέρματος. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με ένα μείγμα από φυτικά εκχυλίσματα που ενυδατώνουν με φυσικό τρόπο. Η επιδερμίδα  ανακτά την ενυδάτωση, την απαλότητα και την ελαστικότητα της.

2η φάση: Ανάπλαση και Αναγέννηση του Δέρµατος σε Βάθος.
Στην συγκεκριμένη φάση παρέχουμε στο δέρμα συστατικά που επιταχύνουν την ικανότητα των κυττάρων για ανανέωση και καθυστερούν  τα σηµάδια του γήρατος.

  Η δεύτερη φάση έχει σαν στόχο την ανάπλαση και αναγέννηση του δέρµατος σε βάθος, την παροχή δηλαδή των συστατικών εκείνων που η δράση τους µπορεί να επιταχύνει την ικανότητα των κυττάρων για ανανέωση και να καθυστερήσει τα σηµάδια του γήρατος. Περιέχει Liposomes, μια ειδική μορφή φωσφολιπιδίων, τα οποία περιέχουν στον πυρήνα τους αναπλαστικά συστατικά που αποδεσμεύονται σταδιακάΕπιπλέον έχει ενισχυθεί με τοPoly-Helixan, ένα φυσικό δραστικό συστατικό που προέρχεται από το σαλιγκάρικαι είναι πλούσιο σε Allantoin, Proteins, Alpha-Hydroxy-Acids και πολλά ακόμα ενεργά συστατικά. Το Poly-Helixan βοηθάει στην αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου και  τρέφει την επιδερμίδα. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με ένα μείγμα από φυτικά εκχυλίσματα με τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Έτσι, η επιδερμίδα είναι υγιής, φρέσκια και λαμπερή.

3η φάση: Σύσφιξη του δέρµατος.
Στην τελική φάση παρέχουμε στο δέρμα συστατικά πλούσια σε αναζωογονητικά και ενυδατικά στοιχεία τα οποία δίνουν και την αίσθηση του Lifting.

 Η φάση αυτή, η οποία ολοκληρώνει τη θεραπεία, έχει σαν κύριο στόχο τη σύσφιξη του δέρµατος παρέχοντας του συστατικά πλούσια σε αναζωογονητικά και ενυδατικά στοιχεία τα οποία δίνουν και την αίσθηση του Lifting. Περιέχει, LIFTONIN® XPRESS, ένα ενεργό συστατικό με ειδική σύνθεση ενάντια στη γήρανση του δέρματος, με έντονη συσφικτική δράση, η οποία δημιουργεί την αίσθηση του “Lifting” με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Επιπλέον περιέχει Dermonectin, ένα ολιγοπεπτίδιο  το οποίο βοηθάει στην αναγέννηση και στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας και διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τέλος, έχει ενισχυθεί με Hyaluronicacid, το οποίο ενυδατώνει, διατηρεί τη συνοχή των κυττάρων και την ελαστικότητα του δέρματος. Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου.

Η θεραπεία σε (7) βήματα :

1οΒήμα: Καθαρίζουμε το πρόσωπο με COLLAGEN-ELASTIN MILK και στη συνέχεια περνάμε με ένα βαμβάκι COLLAGEN-ELASTIN LOTION.
2ο Βήμα: Τοποθετούμε FRUTACTIVE AHA GEL 20% και αφήνουμε να δράσουν τα οξέα 2-5’ και στη συνέχεια εξουδετερώνουμε καλά με FRUTACTIVE AHA NEUTRALIZER. Σε περίπτωση αντενδείξεων στα AHA΄s, αναμειγνύουμε 4g BIOLOGIC PEELING MASK με BIOLOGIC PEELING LOTION και απλώνουμε σαν μάσκα. Αφήνουμε 20΄και αφαιρούμε με νερό.
3ο Βήμα: Τραβάμε με αποστειρωμένη σύριγγα 1ml από τον πρώτο ορό, το τοποθετούμε στο πρόσωπο και περνάμε με το microneedle roller οριζόντια και κάθετα (σταυρός).
4ο Βήμα: Τραβάμε με αποστειρωμένη σύριγγα 1ml από τον δεύτερο ορό, το τοποθετούμε στο πρόσωπο και περνάμε με το microneedle roller διαγώνια (χιαστί).
5ο Βήμα: Τραβάμε με αποστειρωμένη σύριγγα 1ml από τον τρίτο ορό και τοποθετούμε στο πρόσωπο.
6ο Βήμα: Αναμειγνύουμε 20g σκόνης από την HYDRA FIRMING LATEX MASK με διπλάσια ποσότητα νερού και απλώνουμε με γρήγορες κινήσεις. Αφήνουμε 20΄και αφαιρούμε ως latex.
7ο Βήμα: Τελειώνουμε με SUNSCREEN FACE CREAM SPF50

Kaloe Life Τηλέφωνο: 211 0121114
Διεύθυνση: Ζαλόκωστα 9 & Κριεζώτου Κολωνάκι - 1ος Όροφος
Website: https://www.facebook.com/kaloelife/?fref=ts
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Kaloe Life

Στα κέντρα της Kaloe life η υγεία και η ομορφιά μαζί με τα κορυφαία προϊόντα της Kaloe αντιμετωπίζονται ολιστικά λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον παράγοντα του συναισθήματος αλλά και της κοινωνικής ζωής.

Στα Kaloe life γνωρίζοντας τα παραπάνω δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα, με βασικούς άξονες τη σωστή διατροφή, την φυσική δραστηριότητα αλλά και την επιστήμη της κοσμετολογίας.  Μέσω του Life and Diet Coaching, εστιάζουμε στην διατροφική εκπαίδευση του μυαλού, με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών και της διατροφικής συμπεριφοράς.

Δίπλα σας σε όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται πάντα, ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (αισθητικοί, διαιτολόγοι καθώς και ψυχολόγοι).

Στόχος είναι να ανακαλύψετε τα κρυφά εμπόδια που αναπτύσσετε οι ίδιοι και σας εμποδίζουν από την άνθηση του πιο όμορφου εαυτού σας, να μάθετε να θέτετε στόχους καταδικασμένους να πετυχαίνουν, να επανακτήσετε τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων σας και να μάθετε μια σειρά από τεχνικές.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε ακόμη περισσότερα κατά την επίσκεψη σας στο χώρο της εταιρείας μας!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές