Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

12 Μαθήματα Latin Ευρωπαϊκοί - Αγ.Παρασκευή

15€ από 60€ (Έκπτωση 75%) για 12 Μαθήματα Latin - Ευρωπαϊκοί στην σχολή χορού «Dance Connection EE» στην Αγία Παρασκευή πλησίον της στάσης του Μετρό ''Αγία Παρασκευή''!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή σε 12 Μαθήματα Latin - Ευρωπαϊκοί για ένα μήνα

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Απαραίτητη η προσέλευση σας για την 1η επίσκεψη έως 31/07/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Εύκολη πρόσβαση απο στάση μετρό 'Αγία Παρακευή'
  • Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 60 λεπτά
  • Η σχολή χορού λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 21:00 και Σάββατο 11:30 - 16:00.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους 1 για κάθε χρήστη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6009600. 
  • Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
Dance Connection EE Τηλέφωνο: 210 6009600
Διεύθυνση: Πεντέλης 1 & Δερβενακίων, Αγία Παρασκευή
Dance Connection EE

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε μαζί μας τον υπέροχο κόσμο του χορού!!!!!!Η σχολή μας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή (Πεντέλης 1 και Δερβενακίων) κοντά στο μετρό και τα μαθήματα μας γίνονται σε δύο όμορφες ευρύχωρες αίθουσες! Μαζί με τους εξειδεικευμένους στο είδος τους δασκάλους μας προσφέρουμε όλα τα είδη χορού καθώς και γυμναστική για μικρούς και μεγάλους!!!! Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μπορείτε να συμμετέχετε σε παραστάσεις, εκδηλώσεις και πάρτυ της σχολής καθώς και σε διαγωνισμούς εφόσον το επιθυμείτε αναλόγως με τα μαθήματα επιλογής σας. Τα μαθήματα τα οποία διδάσκονται στη σχολή μας είναι:

Μουσικοκινητική Αγωγή (3+) -  Σύγχρονο - Cheerleading - Ηip Hop - Break Dance - Latin Ευρωπαϊκοί - Salsa - Oriental - Pilates - Yoga - Zumpa - Χορευτική Γυμναστική - Παραδοσιακοί Χοροί - Χορογραφίες Γάμου - Ιδιαίτερα Μαθήματα.

Dance Connection ΕΕ..... γιατί ο χορός μας συνδέει όλους!!!!!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές