Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Πελματογράφημα & Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων - Αθήνα

55€ από 130€ (Έκπτωση 58%) για ένα Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα & Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων , από την «Cielo Foot Specialists» στην Αθήνα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα και την Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων για ένα άτομο, στα 55€ από 130€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού σας.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης κατά μέσο όρο: 30 πελματογραφήματα ανά εβδομάδα.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 7711767
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Πελματογράφημα: Πρόκειται για μια μέτρηση του πέλματος που γίνεται με ειδικό μηχάνημα λεπτομερούς απεικόνισης που αναλύει τη μορφολογία του κατά τη στάση ή την κίνηση. Με βάση αυτήν την απεικόνιση σχεδιάζεται και πραγματοποιείται εξατομικευμένο πέλμα. Το πελματογράφημα αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την αποτύπωση του πέλματος καθώς και βασικό εργαλείο στα χέρια του θεράποντος ιατρού για μια ασφαλή διάγνωση.

Το αποτέλεσμα παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το πέλμα και αναδεικνύει πιθανές δυσλειτουργίες όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, πτώση μεταταρσίων κλπ. Με βάση αυτές τις μετρήσεις και σε περίπτωση πάθησης, ο γιατρός ή ο εκάστοτε ειδικός, θα είναι σε θέση να γνωματεύει ανάλογη θεραπεία που συνήθως περιλαμβάνει και  κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.

Πρόκειται για μια απλή, εύκολη κι αξιόπιστη μέτρηση που γίνεται στον χώρο μας.

- Ορθωτικά πέλματα ("πάτοι"): Με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων του πελματογραφήματος είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τα δικά σας, εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα προσαρμοσμένα στη μορφολογία του πέλματος σας. Αποτυπώνουμε δηλαδή σε μαλακά υλικά, αναγνωρισμένα και ασφαλή, την μορφολογία του ποδιού σας με στόχο να επαναφέρουν το πόδι σας στη σωστή του στάση έτσι ώστε οι δυνάμεις που ασκούνται να καταμερίζονται ομοιόμορφα και να αποφεύγεται η επιβάρυνση και ο πόνος.

Έτσι, παρέχουμε άνεση στο εσωτερικό του παπουτσιού και σωστή στήριξη του ποδιού σε καθημερινή βάση. Τα ορθωτικά πέλματα συμβάλλουν στην αισθητή μείωση της καθημερινής κούρασης, βοηθούν στο περπάτημα, μειώνουν τους πόνους των κάτω άκρων και της σπονδυλικής στήλης, απορροφούν τους κραδασμούς ενώ συμβάλλουν στην θεραπεία σε μια σειρά παθήσεων των κάτω άκρων.

Με το κατάλληλο πέλμα, το περπάτημα μπορεί να γίνει απόλαυση ακόμα και για τους πιο δύσπιστους. 

Cielo Foot Specialists Τηλέφωνο: 210 7711767
Διεύθυνση: Έβρου 32, Αθήνα
Cielo Foot Specialists

Η Cielo foot specialists είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ορθωτικών πελμάτων, την εμπορία ανατομικών υποδημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής καθώς και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας κάτω άκρων.

Ο κύριος στόχος της ειναι η προώθηση των ορθωτικών πελμάτων στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό ως πρόταση μιας πιο εξατομικευμένης λύσης για ένα άνετο και χωρίς πόνους περπάτημα

 "Χαρίστε στα πόδια σας την φροντίδα και άνεση που τους αξίζει!"

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές