Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Personal Training 2 Ατόμων με τη Μέθοδο EMS - Νέο Ηράκλειο

29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα Μάθημα Personal Training για 2 Άτομα,με την μέθοδο της ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης (EMS technology)! Μία συνεδρία ισοδυναμεί με 3 ώρες εντατικής προπόνησης στο γυμναστήριο! Από το studio «NamastE-Fit» στο Νέο Ηράκλειο δίπλα στον ηλεκτρικό!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μάθημα Personal Training με την Μέθοδο της Ηλεκτρικής Μυϊκής Διέγερσης (EMS Technology) για 2 Άτομα Ταυτόχρονα

  • Διάρκεια κάθε μαθήματος 30'
  • Εντός μηχανήματος: Προθερμανση(3'), Κυρίως πρόγραμμα (20'), Αποθεραπεία μυών (3') 
  • Εκτος μηχανήματος : Διατάσεις-stretching (4') 

Προγράμματα άσκησης:

  • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφοριας/θεραπεία κυτταρίτιδας
  • Γράμμωση μυών
  • Κάψιμο λίπους/ ενεργοποίηση μεταβολισμού  
  • Body building/ Σωματοδόμηση
  • Στοχευμένη μυική ενδυνάμωση 
  • Μυϊκός τόνος κι αποκατάσταση μετά τον θηλασμό 
  • Βελτίωση στάσης σώματος και ενδυνάμωση ραχιαίων μυών / φυσική αποκατάσταση 
  • Χαλάρωση/αποθεραπεία

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες Προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει εώς 30/06/2018.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα.
  • H προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για νέα μέλη του studio.
  • Εύκολη πρόσβαση από σταθμό ΗΣΑΠ «Ηράκλειο»
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 213 0433165.
  • Το ωράριο προσαρμόζεται, καθώς οι συνεδρίες ειναι κατόπιν ραντεβού.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 3 κουπόνια (3 μαθήματα αθροιστικά) για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους έως 3 για κάθε χρήστη.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

Τεχνολογία EMS

Η τεχνολογία EMS (Electro Muscular Stimulation - Ηλεκτρική Μυϊκή Διέγερση) εφαρμόζει ηλεκτρική διέγερση συγκεκριμένης μορφής IST (Impulse shift technology) και χαμηλής τάσης 0,06Watt RMS, σε 12 κανάλια ταυτόχρονα και κατευθείαν πάνω στους μύς προκαλώντας μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση ακριβώς όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης ο εγκέφαλος στέλνει σήματα με τη μορφή ηλεκτρικών παλμών, τα οποία διαδίδονται προς τις κινητικές μονάδες των μυών μέσω του νευρικού συστήματος. Η μέθοδος της ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης όταν συνδυάζεται με ενεργητική άσκηση που συνίσταται  απο τον προπονητή, ενισχύει τη μυϊκή ενδυνάμωση και το μυϊκό τόνο.

Επειδή όλες οι μυϊκές ομάδες ασκούνται την ίδια στιγμή, η μέση διάρκεια μιας συνεδρίας μειώνεται στο 1/6. Χάρη στους ηλεκτρικούς παλμούς της συσκευής προκαλούνται 30-40 μικρό-συσπάσεις ανά δευτερόλεπτο σε όλους τους μύς.. Οι ταυτόχρονες ασκήσεις επιτείνουν και ενισχύουν ακόμα περισσότερο τους μύς που είναι ήδη σε σύσπαση, όπου η συνολική επίδραση μεταφράζεται σε περίπου 36.000 συσπάσεις σε όλο το σώμα σε μόνο 20 λεπτά προπόνησης. Δηλαδή δέκα φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η συσκευή e-fit 2080  ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά,  όπως την τεχνολογία IST και τα ηλεκτρόδια FCPE (Flexi Carbon Plate Electrodes) για ασφαλή και αποδοτική πολυκάναλη εφαρμογή. Συνοδεύεται από τεχνικό ρουχισμό που ενσωματώνει 10 ζεύγη ηλεκτροδίων και σύγχρονο κέντρο ελέγχου για τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων κατά την προπόνηση.

 Ο τεχνικός ρουχισμός, ένα ειδικό γιλέκο και ένα ειδικό σορτς είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και αντι-βακτηριδιακά υλικά,εύκολα να καθαριστούν, αερίζονται και είναι σχεδιασμένα να συγκρατούν στις σωστές θέσεις τα ηλεκτρόδια για τη διέγερση. Τα ηλεκτρόδια και τα καλώδια είναι πιστοποιημένα για θεραπευτικές εφαρμογές και φυσικοθεραπεία.

Η  τεχνολογία της E-Fit ειναι η μόνη που έχει πιστοποιηθεί σαν αναγνωρισμένη θεραπευτική μέθοδος από τον Αμερικάνικο Οργανισμό FDA.

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός και ειναι προσωπικά.

NamastE-Fit Τηλέφωνο: 2130433165
Διεύθυνση: Πεύκων 4, Ν.Ηράκλειο
Website: http://namaste-fit.gr/
NamastE-Fit

Το studio NamastE-Fit εδρεύει στο Νέο Ηρακλειο και ασχολείται αποκλειστικά με το personal training. 

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται ειναι η ηλεκτρική μυική διέγερση (EMS technology).
Μια μέθοδος εφαρμοσμένη και διαδεδομένη στο εξωτερικό για τα ταχύτατα αποτελέσματα της χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.
Η τεχνολογια IST της εταιρίας E-Fit απο Ουγγαρία εχει βραβευθεί (απο τον αυστηρότερο οργανισμό των ΗΠΑ, με πιστοποίηση FDA ), ως η ασφαλέστερη στο κόσμο.

Ελάτε να γνωρίσετε αυτή τη νέα μέθοδο απο κοντά. 

Ενεργοποίηση μεταβολισμού, μυική ενδυνάμωση, λιποδιαλυση, φυσική αποκατάσταση ειναι μερικά μονο απο τα ωφέλη που παρέχει.

Προσοχή. Αντενδείκνυται σε πολυ σοβαρές αυτοάνοσες παθήσεις, καρδιακά προβλήματα, υπέρταση, επιληψία, εγκυμοσύνη, πρόσφατα χειρουργεία.

 

Bρείτε μας στο   

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές