Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ισιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin - Πατήσια

49€ από 100€ (Έκπτωση 51%) για μια Ισιωτική θεραπεία με το Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες,για εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, στα μοντέρνα κομμωτήρια «Matin.a Hairstyling», στα Πατήσια!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών: Βιολογική Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης Brazilian Keratin χωρίς Φορμαλδεϋδη με τα επώνυμα προϊόντα keratin ή Bio Hair Balux που διαρκεί από 3 έως και 6 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια χωρίς φριζάρισμα και μεταξένια.
    • Τα προϊόντα δεν είναι Χημικά και δεν περιέχουν Φορμαλδεϋδη
    • Η υπηρεσία πραγματοποιείται σε μια επίσκεψη συνολικής διάρκειας 3-3,5 ώρες.
    • Το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια έως 4 μήνες.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

Spa Manicure+Spa Pedicure (-67%) πατήστε εδώ

Ημιμόνιμο Manicure (-50%) πατήστε εδώ

Βαφή+Λούσιμο+Κούρεμα+Χτένισμα (-54%) πατήστε εδώ

Ανταύγειες+Λούσιμο+Μάσκα+Χτένισμα (-68%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Η προσφορά ισχύει για κανονικού μήκους μαλλιά. Για μαλλιά κάτω απο τους ώμους υπάρχει επιπλέον χρέωση πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση.
  • Τα κομμωτήρια Matin.a Hairstyling λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 09:00-17:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2013139.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους 2 για κάθε χρήστη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Θεραπεία Brazilian Keratin: Η βιολογική θεραπεία κερατίνης περιλαμβάνει την πιστοποιημένη σειρά Brazilian Keratin, που αποτελεί τεχνολογικό επίτευγμα στη φροντίδα των μαλλιών, αφού δεν περιέχει καθόλου χημικά. Έτσι μπορεί να εφαρμοσθεί άφοβα σε όλους τους τύπους μαλλιών χωρίς κανένα περιορισμό. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού ισιώνει και περιποιείται με φυσικό τρόπο τα μαλλιά. Η κερατίνη, με την χρήση του σίδερου, κερατοποιεί τα μαλλιά. Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών. Η σύνθεση βασίζεται σε φυσικά συστατικά.
Στα κομμωτήρια Theodor.a Hairstyling δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υγιεινή αποστειρώνοντας τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε με προδιαγραφές του υπουργείου υγείας

Matin.a Hairstyling Τηλέφωνο: Κυψέλη 2108610553 Πατήσια: 210 2013139
Διεύθυνση: Πατήσια: Λέσβου 24 Κυψέλη , Ευγενίου Καραβία & Αγ.Λουκά 32-34
Matin.a Hairstyling

Τα κομμωτήρια Matin.a Hairstyling με 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που θα σας ανανεώσουν και θα αλλάξουν θετικά την διάθεση σας.

Σε ένα φιλόξενο και χαλαρό περιβάλλον, η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών συμβούλων ομορφιάς θα σας προτείνει την κουπ, τις ανταύγειες και το χρώμα που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ με γνώμονα την προσωπολογία.

Το manicure, pedicure, η νυχοπλαστική, η αποτρίχωση και οι προτάσεις μακιγιάζ, θα ολοκληρώσουν την εικόνα που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές