Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Test Pap+Τυποποίηση HPV για Γυναίκες+Άνδρες - Νέο Ψυχικό

95€ για ένα Test Pap (Τεστ Παπανικολάου) και μία Τυποποίηση του Γονιδιώματος του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) για γυναίκες ή 95€ για μία Τυποποίηση του Γονιδιώματος του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) για άνδρες (Έκπτωση 50%)! Απαραίτητες εξετάσεις για όλες και όλους που είχαν ή έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, από το Κυτταρολογικό Κέντρο «Alpha Prolipsis» στο Νέο Ψυχικό πλησίον της στάσης του μετρό ''Κατεχάκη''!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Test Pap (Τεστ Παπανικολάου) και μία Τυποποίηση του Γονιδιώματος του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) για γυναίκες στα 95€ από 190€ ή
  • Μία Τυποποίηση του Γονιδιώματος του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) για άνδρες στα 95€ από 190€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Εύκολη πρόσβαση από σταθμό του μετρό «Κατεχάκη»
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στα τηλέφωνα 210 6980565 και 210 6980519 από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-22:00.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους 1 για κάθε χρήστη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Όλες οι γυναίκες που είχαν ή έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή πρέπει να κάνουν τακτικά το τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test). Ακόμα και αν δεν έχετε τώρα ενεργή σεξουαλική ζωή ή δεν έχετε περίοδο πια, πρέπει να κάνετε τακτικά τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test).

Ο HPV είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί 189 υπότυποι του ιού των θηλωμάτων (PV) από τους οποίους οι 120 υπότυποι προσβάλουν τον άνθρωπο -ιός HPV, και περίπου οι 40 είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενοι.

Τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test)

Το Τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test) είναι μια προληπτική δοκιμασία ελέγχου που ανιχνεύει με επιτυχία κύτταρα ενδεικτικά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ή κύτταρα που μπορεί μελλοντικά να εξελιχθούν σε καρκινικά κύτταρα. Εφευρέθηκε από τον Έλληνα Γεώργιο Παπανικολάου πριν από 50 χρόνια και ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει από τότε. Ο γιατρός που κάνει το Παπ τεστ ξύνει κύτταρα από τον τράχηλο της μήτρας (1) με την βοήθεια μίας μικρής σπάτουλας και μίας βούρτσας (2). Τα κύτταρα επαλείφονται σε μία γυάλινη πλάκα (3) την οποία και στέλνει στο εργαστήριο για μικροσκοπική εξέταση (4).

Σύγχρονες μελέτες έδειξαν όμως ότι η απλή επάλειψη στη γυάλινη πλάκα προκαλεί ακανόνιστη επίστρωση που δυσκολεύει την ακριβή αξιολόγηση και ότι η πλειονότητα του υλικού των κυττάρων δεν επιστρώνεται στη γυάλινη πλάκα και απορρίπτεται με την σπάτουλα ή το βουρτσάκι λήψεως. Σήμερα λοιπόν μια νεώτερη τεχνική, η τεχνική υγρής φάσης δίνει λύσεις στους περιορισμούς του κλασσικού Τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test) και αποτελεί πραγματική βελτίωση της κλασσικής μεθόδου.

Στην μέθοδο υγρής φάσης τα κύτταρα συλλέγονται κατά τον ίδιο τρόπο και χωρίς επιπρόσθετη ταλαιπωρία. Αλλά αντί να επιστρωθούν στη γυάλινη πλάκα, ο γιατρός τοποθετεί τα κύτταρα σε φιαλίδιο με διάλυμα συντήρησης. Επιπλέον, η επίστρωση στη γυάλινη πλάκα γίνεται αυτόματα με ειδική συσκευή. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τη συλλογή όλων των κυττάρων της λήψεως και τη σωστή συντήρηση και επίστρωση τους. Επιπλέον το τεστ παπανικολάου υγρής φάσης επιτρέπει πολλαπλές εξετάσεις στο ίδιο δείγμα χωρίς επαναληπτική επίσκεψη και λήψη. Έγκυρες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως έχουν αποδείξει ότι το Παπ τεστ με τη μέθοδο υγρής φάσης, δίνει εξίσου αξιόπιστα αποτελέσματα με το συμβατικό κολπικό επίχρισμα. Το υγρής φάσης Παπ τεστ αποτελεί σήμερα την πιο ευαίσθητη μέθοδο προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης βλαβών του τραχήλου της μήτρας.

Τυποποίηση του γονιδιώματος του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV)

Η ανίχνευση της μόλυνσης από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος μεταδίδεται σεξουαλικά και ενέχεται στην καρκινογένεση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι πολύ σημαντική. Το εργαστήριό μας προσφέρει 3 διαφορετικές μεθόδους προσέγγισης της HPV λοίμωξης – την απλή ανίχνευση, την ανίχνευση των κυριότερων 14 τύπων υψηλής ογκογενετικής ικανότητας και την ανίχνευση και τυποποίηση των κυριότερων 49 τύπων ΗPV:

■ Η απλή ανίχνευση του ιού HPV (όλων των τύπων) γίνεται με την μέθοδο PCR.
■ Η ανίχνευση των κυριότερων 14 τύπων υψηλής ογκογενετικής ικανότητας (HPV 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66, και 68) γίνεται με τη μέθοδο Invader-DNA (CE-IVD). Το συγκεκριμένο τεστ αποτελεί την επόμενη γενιά εξετάσεων για την ανίχνευση και την τυποποίηση HPV παρέχοντας εξαιρετικά ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Αποτελώντας το πρώτο εγκεκριμένο τεστ από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τη ανίχνευση των υψηλού κινδύνου τύπων
HPV, το συγκεκριμένο τεστ δημιουργήθηκε με σκοπό τον εντοπισμό των 14 ογκογόνων στελεχών του ιού.
■ Η ανίχνευση και τυποποίηση των κυριότερων 49 τύπων ΗPV που προσβάλουν την ουρογεννητική περιοχή του ανθρώπου (ΗPV 6, 11, 16, 18, 26, 31, 33, 34, 35, 39, 40, 42, 43, 44, 45, 51, 52, 53, 54, 56, 58, 59, 61, 62, 64, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 89, 97, 101, 102, 103, 106, 150, 151) γίνεται με τη μέθοδο PCR-MICROARRAYS (CE-IVD). Το συγκεκριμένο τεστ αποτελεί ένα σύγχρονο σύστημα για την ανίχνευση και ταυτοποίηση συνολικά 49 τύπων του ιού του ανθρώπινου θηλώματος σε κολποτραχηλικό δείγμα, με τη χρήση κλινικών μικροσυστοιχιών. Πληροί όλες τις προδιαγραφές που περιγράφονται στις οδηγίες της ΕΕ ως μέθοδος IVD (In Vitro Diagnostic) διαθέτοντας μεγάλη ευαισθησία και ειδικότητα. Περιλαμβάνει εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο των αποτελεσμάτων (μάρτυρας ελέγχου του πολλαπλασιασμού, επιβεβαίωση της ανίχνευσης DNA/RNA εις τριπλούν), ενώ η ανάγνωση των αποτελεσμάτων γίνεται αυτόματα από ειδική συσκευή, εξαλείφοντας την περίπτωση υποκειμενικής ή εσφαλμένης ερμηνείας.

Ανάλογα με την υπόλοιπη κλινικοεργαστηριακή διερεύνηση ο κλινικός ιατρός θα αποφασίσει ποιά από τις τρεις μεθόδους είναι η πλέον κατάλληλη προκειμένου να προσεγγίσει καλύτερα το πρόβλημα και να επιλέξει τη σωστότερη αντιμετώπισή του. Στο κόστος της εξέτασης συμπεριλαμβάνεται και η λήψη του δείγματος, εφ’ όσον η δειγματοληψία γίνει στο κέντρο μας (κατόπιν ραντεβού). Η λήψη κυτταρολογικών επιχρισμάτων (κολποτραχηλικών, στοματοφαρυγγικών) γίνεται με αποστειρωμένες ψύκτρες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε κατάλληλο ρυθμιστικό διάλυμα. Μέχρι την αποστολή τους στο κέντρο για ανάλυση, τα δείγματα διατηρούνται στην συντήρηση. Η μεταφορά μπορεί να γίνει με παγοκύστη (καλοκαίρι) χωρίς να είναι απαραίτητο. Το αποτέλεσμα δίνεται εντός 2 ημερών από την παραλαβή ή λήψη του δείγματος.

Alpha Prolipsis Αθηνων Κυτταρολογικό Κέντρο Τηλέφωνο: 210 6980565, 210 6980519
Διεύθυνση: Μεσογείων 163Α, 115 26 Ν. Ψυχικό
Alpha Prolipsis Αθηνων Κυτταρολογικό Κέντρο

Το δίκτυο Κυτταρολογικών Κέντρων ALPHA PROLIPSIS αποτελεί ένα απο τα πρωτοποριακά του είδους του στη χώρα μας, καθώς είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα ακριβείας, τελευταίας γενιάς. Tο δίκτυο ALPHA PROLIPSIS βρίσκεται στις υπηρεσίες ιατρών και κλινικών ακολουθώντας μοντέρνες εργαστηριακές τεχνικές για την πλήρη διαγνωστική ανάλυση ιστών και κυττάρων και συμβάλλοντας έγκαιρα και αξιόπιστα στον καθορισμό της πρόγνωσης και της θεραπείας.

Σκοπός του είναι η επίτευξη και η διατήρηση της υψηλότερης δυνατής στάθμης ποιότητας σ’ όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Για τον σκοπό αυτό το κέντρο υλοποιεί ένα σύστημα ποιότητας σύμφωνο με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 15189:2012. Με το σύστημα αυτό η διεύθυνση του κέντρου υποστηρίζει, εμψυχώνει και ενδυναμώνει συνεχώς την επιστημονική ανάπτυξη, την διατήρηση άριστης υποδομής και υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας όλα τα μέσα για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Εργαστηρίου.

Γιατί να μας επιλέξετε;
Λειτουργούμε έχοντας ως σκοπό την προαγωγή των ιατρικών υπηρεσιών της ειδικότητας της Κυτταρολογίας, μέσω της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και της παραγωγής επιστημονικού, ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.

  • Έχουμε άδεια λειτουργίας Κυτταρολογικού Εργαστηρίου
  • Τηρούμε αρχείο πλακιδίων και παραπεμπτικών
  • Εφαρμόζουμε μέτρα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας και συμμετέχουμε σε προγράμματα εξωτερικού ελέγχου ποιότητας
  • Φροντίζουμε να έχετε την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση κάθε στιγμή, από όπου κι αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας! Δίνουμε απαντήσεις εντός το πολύ μιας ημέρας από την παραλαβή του δείγματος
  • Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μεριμνάμε για τον συνεχή εμπλουτισμό του υπάρχοντος εξοπλισμού
  • Οι κυτταρολογικές απαντήσεις μας μέσω διακρατικών συμφωνιών αμοιβαίας αναγνώρισης έχουν διεθνή ισχύ
  • Διαθέτουμε ηλεκτρονική πλατφόρμα για on line αποστολή απαντήσεων
  • Μικροσκόπηση εκάστου περιστατικού από δύο  κυτταρολόγους
  • Διαθέτουμε δύο πιστoποιητικά διαπίστευσης κατά ISO 15189:2012
  • Διενέργεια παρακέντησης από άκρως εξειδικευμένους ακτινολόγους, με πολυετή εμπειρία
  • Έκδοση απάντησης εντός ολίγων λεπτών
  • Παραλαβή δειγμάτων από το χώρο σας με δική μας χρέωση
  • Αποστολή online αποτελεσμάτων εντός 2 εργασίμων ημερών
  • Τηρούμε πλήρες  αρχείο πλακιδίων σε βάθος 10ετίας
  • Εφαρμόζουμε προγράμματα εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου ποιότητας
  • 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Διάγνωση εκάστου περιστατικού από δύο γιατρούς
  • Απάντηση με εικόνες από αντιπροσωπευτικές θέσεις
  • Σχολιασμός εικόνων από ειδικό κυτταρολόγο

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές