Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ισιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin - Περιστέρι

49€ από 120€ (Έκπτωση 59%) για μια Ισιωτική θεραπεία με Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα, για εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, από το ολοκαίνουργιο Κομμωτήριο «Beaucoup Beaute» στο Περιστέρι !!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment για ίσια και μεταξένια μαλλιά
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2021.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες. 
  • Η προσφορά ισχύει για κανονικού μήκους μαλλιάΓια μαλλιά κάτω απο τους ώμους υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ που δίδεται απευθείας στην επιχείρηση.
  • Το κομμωτήριο Beaucoup Beaute λειτουργεί Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 - 17:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 - 18:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 5720069.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους 2 για κάθε χρήστη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Beaucoup Beaute Τηλέφωνο: 210 5720069
Διεύθυνση: Ακροπόλεως 2, Περιστέρι
Beaucoup Beaute

Το Κομμωτήριο BEAUCOUP στο Περιστέρι λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής.

Η πολυετής εμπειρία μας στην περιποίηση μαλλιών, εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα hairstyling, χαρίζοντάς σας ένα υπέροχο look που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας, βασισμένο σε μοντέρνες τεχνικές και επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης.

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το στυλ που σας ταιριάζει μέσα από μια σειρά υπηρεσιών κομμωτικής.

Αναλαμβάνουμε: Κούρεμα, Ανταύγειες και βαφές μαλλιών, Βραδινά Χτενίσματα, Θεραπείες περιποίησης, OLAPLEX, Brazilian Keratin, ενυδάτωσης, αναδόμησης και κατά της τριχόπτωσης, Τρέσες & Extensions και παρέχουμε Νυφικά Πακέτα περιποίησης.

Μέσα σε ένα φιλόξενο και οικείο περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας, όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης, μπορείτε να απολαύσετε και υπηρεσίες αποτρίχωσης και περιποίησης άκρων, καθώς και μασάζ από εξειδικευμένο προσωπικό, με επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα που εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα στα άκρα και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού ομορφιάς, χαλάρωσης και ευεξίας.

Στο κομμωτήριο Beaucoup στο Περιστέρι, τρεις όροφοι ομορφιάς και περιποίησης είναι πάντα στη διάθεσή σας για να αλλάξουν το στυλ και την ψυχολογία σας, με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που θα σας καταπλήξουν.

Σας αναμένουμε στο ζεστό χώρο μας, για να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και να ανανεωθείτε από την κορυφή ως τα νύχια.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές