Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Online Πρόγραμμα Διατροφής & Γυμναστικής

30€ από 90€ (Έκπτωση 67%) για ένα Ολοκληρωμένο & Εξατομικευμένο πρόγραμμα Διατροφής & Γυμναστικής μέσω διαδικτύου που περιλαμβάνει 12 εβδομάδες διατροφικού πλάνου βασισμένου στις ανάγκες & τους στόχους σας και 12 εβδομάδες πλάνου γυμναστικής με βάρη & αρχείο οδηγιών μέσω διαδικτύου, με online υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, από την εταιρεία «Αesthetic Fitness»!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ολοκληρωμένο & Εξατομικευμένο πρόγραμμα Διατροφής & Γυμναστικής μέσω διαδικτύου που περιλαμβάνει: 

  • 12 εβδομάδες διατροφικού πλάνου βασισμένου στις ανάγκες & τους στόχους σας
  • 12 εβδομάδες πλάνου γυμναστικής με βάρη & αρχείο οδηγιών μέσω διαδικτύου
  • Online υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο στα 30€ από 90€

Tο πρόγραμμα παρέχεται μόνο μέσω διαδικτύου!!!

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • H προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
  • Απαραίτητη είναι η αποστολή του κουπονιού ή του κωδικού του κουπονιού στο support@aesthetic-fitness.net . Εντός της ημέρας θα αποστέλλεται από το Αesthetic Fitness ένα πλήρες ερωτηματολόγιο στο email του πελάτη και μετά την συμπλήρωση του και αποστολή στο operation τμήμα σε 2-3 εργάσιμες θα παραδίδεται το παραπάνω πακέτο μαζί με ένα πλήρη οδηγό.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για δώρα σε συγγενείς και φίλους (1 στον καθένα).
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
Aesthetic Fitness The Art Ltd Διεύθυνση: Παπαφλέσσα 44, Γαλάτσι 111 46 |20-22 Wenlock Road London, England Post Code: N1 7GU
Aesthetic Fitness The Art Ltd
Aesthetic Fitness The Art Ltd
Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και έρευνας, επαγγελματίες personal trainers, μοντέλα και διατροφικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία και την Ελλάδα συνεργάστηκαν υπό την αιγίδα του "Aesthetic Fitness" για την παροχή εξαιρετικών αισθητικών αποτελεσμάτων και με στόχο να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων τους!
 
Ο ρόλος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη φυσική και συναισθηματική σας υγεία μέσω της αξιολόγησης των ατομικών αναγκών σας μέσω αυστηρής και ολοκληρωμένης διαδικασίας.
 
Η "γέννηση ενός νέου σας εαυτού" είναι το σύνθημά μας και η φιλοσοφία μας είναι να σας οδηγήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο της αισθητικής ζωής.

Aesthetic Fitness The Art Ltd
R.N: 09299435

20-22 Wenlock Road
London, England
Post Code: N1 7GU

44 Papaflessa st.
Athens, Greece
Post Code: 111 46

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές